De reis van NS naar de Financiële Functie van de toekomst

De reis van NS naar de Financiële Functie van de toekomst
NS heeft de eerste stappen gezet richting de ‘intelligent enterprise’ met de implementatie van SAP S/4HANA, SAP Hybris Billing en het gebruik van nieuwe technologieën zoals Low Code platforms en RPA. Hoe is NS gekomen waar ze nu staan en welke stappen maken ze om een intelligent enterprise te worden?

NS komt van een decentrale organisatie en heeft zich bewogen naar een centrale organisatie met betrekking tot de secundaire processen. Hierdoor is de afgelopen vijf jaar veel veranderd. Na de centralisatie is NS verder gegaan met het verbeteren van de Financiële Functie. Er is niet alleen gepraat, maar verschillende grote projecten worden ook gerealiseerd. De belangrijkste hiervan is de implementatie van SAP S/4HANA. Dit vormt de basis voor de digital core en gaat 3 verschillende ECC-systemen vervangen. 

Hier eindigt het niet, want verschillende satellietsystemen (SAP Hybris, Blackline e.d.) en RPA zijn ook geïmplementeerd om de Finance Functie nog efficiënter te laten lopen. 
Tijdens deze sessie wordt uitgelegd wat de NS-visie is op de ‘Financiële Functie van de toekomst’, hoe wordt deze geïmplementeerd en hoe deze sterke basis de NS verder helpt.

Interessant voor
CFO’s, Managers Finance, Managers Shared Service Centra, Proces Experts
Wanneer
6-11-2020 15:00 - 15:45
Waar
Stan Jilesen, NS - Procesexpert Record to Report

Log in om je te registreren