KPMG Powered Enterprise SAP door de bril van GrandVision

GrandVision wil een gestandaardiseerd en geharmoniseerd businessmodel ontwikkelen voor haar retail-bedrijven, gebaseerd op het gedetailleerde ontwerp van een template op een SAP S/4HANA platform en de implementatie van deze template in de retail-bedrijven

Dit is onderdeel van een strategisch programma waarin de waardeketen van GrandVision wordt geoptimaliseerd door grote veranderingen in de supply chain strategie en retail executie, ondersteund door de invoering van best-of-breed IT-technologie met SAP ERP als ruggengraat.

Met behulp van KPMG’s Powered Enterprise methodologie heeft KPMG dit traject aanzienlijk versneld in samenwerking met GrandVision. Daarbij is gebruik gemaakt van best-in-class standaarden voor de wereldwijde processen in de retailbedrijven, zijn potentiële kansen voor de bedrijfsvoering geïdentificeerd en is de benodigde standaardisatie in processen bepaald.  

Ontdek in deze sessie wat de business en IT-uitdagingen van GrandVision zijn, waarom is gekozen voor het SAP S/4HANA platform en hoe Powered Enterprise van toegevoegde waarde voor de business is bij de transitie richting S/4HANA.


   
Bram Coolen, Head of Enterprise Solutions & Partner at KPMG Advisory  Marco Wesdorp, Head of Applications & Solutions at GrandVision International

Door middel van inschrijving voor deze sessie ga je er mee akkoord dat je gegevens gedeeld worden met de partner die deze sessie organiseert. Indien je niet wilt dat je gegevens worden gedeeld, kun je dit doorgeven via de e-mail met de inloggegevens die je uiterlijk één werkdag voor de sessie ontvangt.
Wanneer
5-11-2020 13:00 - 13:45
Waar
Bram Coolen, KPMG Advisory Marco Wesdorp, GrandVision International

Log in om je te registreren