User Adoptie van S/4HANA bij Corbion

Een kritische succesfactor in de greenfield-implementatie van S/4HANA bij Corbion is de User Adoptie.

Ervaar de ‘journey’ van Corbion. Op weg naar één aanpak voor ondersteuning van eindgebruikers voor het gehele IT-landschap.

Het CUBE project dat Corbion startte betekende een volledig nieuw IT-landschap met nieuwe processen dat moest leiden tot een excellente organisatie. Voorwaarde voor succes was dat de gebruikers mee konden bewegen in deze verandering. Corbion koos voor zowel training als ondersteuning in het werkproces. De training moest geminimaliseerd worden terwijl de ondersteuning in de praktijk zo dicht mogelijk op het werkproces.

Change management en training wordt in projecten vaak naar achteren geschoven. Vervolgens blijkt het een grotere inspanning te kosten dan verwacht. Door zich vroegtijdig te oriënteren kan behoorlijk worden bespaard op ontwikkel- en uitvoeringskosten, als slim gebruik wordt gemaakt van nieuwe tools.

Ook in de manier van leren is er sprake is van een digitale transformatie. Maak kennis met eigentijdse nieuwe tools, die het ontwikkelproces van instructies enorm vereenvoudigen en instructies in de vorm van e-learning direct, contextgevoelig in het werkproces kunnen aanbieden.

Interessant voor
Programma managers, Project managers, Change managers, Training managers, Communicatie managers, Digital adoption managers 
Jaap Krijgsman, Global Senior Director HR - Corbion
Henk Arts, Learning solutions specialist - tts GmbH
Wanneer
5-11-2020 15:00 - 15:45
Waar
Jaap Krijgsman, Global Senior Director HR, Corbion Henk Arts, Learning solutions specialist - tts

Log in om je te registreren