Van bezit naar verbruik door inzet van SAP BRIM in Finance

De wereld verandert. De komst van nieuwe businessmodellen en de transitie van bezit naar pay-per-use vraagt om aanpassingen waar bedrijven op in moeten spelen. Deze aanpassingen gaan steeds sneller door de hevige concurrentie. Speelt deze ontwikkeling op dit moment ook bij jouw organisatie een cruciale rol? Volg dan deze sessie!

SAP Billing, Revenue & Innovation Management (SAP BRIM), voorheen SAP Hybris Billing, kan als robuuste en flexibele applicatie de transformatie in Order-to-Cash processen faciliteren en zelfs stimuleren. Tijdens deze sessie krijg je te horen hoe SAP BRIM de nieuwe vormen van facturatie, in het gehele ecosysteem van zowel verkoop als inkoop en settlement, kan ondersteunen. Je neemt een kijkje in de toekomst van deze SAP-factureringstool en je krijgt inzicht in de integratie met SD en andere oplossingen.  

Om de toepassing van SAP BRIM concreet te maken, gaan we uitgebreid een use case behandelen. Deze heet “E-mobility” waarbij je je eigen laadpaal aanschaft in combinatie met een data-abonnement. 

We laten deelnemers zien wat er exact gebeurt op de achtergrond qua financiële afwikkelingen waarbij SAP BRIM in direct contact staat met de ECC-oplossing.
Voor bedrijven met een groot volume en/of complexe facturatie is SAP BRIM de juiste facturatie tooling van nu, maar ook voor de toekomst is deze zeer geschikt! Dit komt met name door de kortere time-to-market door de flexibele inrichting en ook de robuuste en traceerbare financiële administratie.

Interessant voor
Business Finance managers, Finance directie , Business Development en Marketing, Architecten, IT-managers
 


 
Hans van Ooijen
SAP BRIM Consultant
IFS Probity
Rick Suurmond
Consultant & Partner
IFS Probity

Door middel van inschrijving voor deze sessie ga je er mee akkoord dat je gegevens gedeeld worden met de partner die deze sessie organiseert. Indien je niet wilt dat je gegevens worden gedeeld, kun je dit doorgeven via de e-mail met de inloggegevens die je uiterlijk één werkdag voor de sessie ontvangt.
Wanneer
4-11-2020 13:00 - 13:45
Waar
Hans van Ooijen, Rick Suurmond & Philippe Versteeg - IFS Probity

Log in om je te registreren