Snellere en betere resultaten met je ERP-investering

Hoe zorg je ervoor dat een flexibel, alles kunnende ERP-oplossing zodanig wordt geconfigureerd dat een nieuwe manier van denken en werken wordt geïnspireerd?

Hoe maak je het mogelijk dat senior procesexperts in staat zijn om ervaren ERP-consultants aan te sturen om te komen tot de optimale oplossing? En hoe neem je medewerkers mee in de verandering en stimuleer je hun actieve deelname en bijdrage?

Deze vragen en meer beantwoorden wij tijdens onze sessie. Wij laten zien hoe we in de praktijk mensen spelenderwijs en gericht in staat stellen belangrijke thema's in de bedrijfsvoering te combineren met het leren en verdiepen van de kennis van SAP.

Als business integrator brengen wij de methodiek, de structuur, de kennis en ervaring bij elkaar die je nodig hebt om snellere en betere resultaten te krijgen uit je ERP-investering.

Edwin Kock, PA Consulting - Management Consultant Hans Houmes, PA Consulting - Lead Partner Industrial Engineering

Door middel van inschrijving voor deze sessie ga je er mee akkoord dat je gegevens gedeeld worden met de partner die deze sessie organiseert. Indien je niet wilt dat je gegevens worden gedeeld, kun je dit doorgeven via de e-mail met de inloggegevens die je uiterlijk één werkdag voor de sessie ontvangt.
Wanneer
3-11-2020 12:00 - 12:45
Waar
Edwin Kock, PA Consulting - Management Consultant & Hans Houmes, PA Consulting - Lead Partner

Log in om je te registreren