Verhoog datakwaliteit met SAP Master Data Governance

Verhoog datakwaliteit met SAP Master Data Governance
In deze sessie wordt het belang van masterdata management en datakwaliteit besproken en hoe SAP Master Data Governance (MDG) je helpt bij het verhogen van data- en proceskwaliteit in jouw IT-landschap.

SAP biedt met SAP MDG een platform waarmee masterdata onderhoud, consolidatie en data- en proceskwaliteit kunnen worden geoptimaliseerd. Deze presentatie gaat dieper in op de kracht van datakwaliteit en hoe SAP MDG helpt deze te verbeteren. De functionaliteit van SAP MDG wordt toegelicht aan de hand van een demo en een concrete klantcase.

De kwaliteit van masterdata bepaalt de kwaliteit van jouw informatiesystemen. Door het vergroten van de kwaliteit van masterdata kunnen verstoringen in de bedrijfsprocessen worden beperkt waarmee de efficiëntie wordt verhoogd en de beschikbaarheid van betrouwbare managementinformatie beter kan worden gegarandeerd.

Na deze sessie heb je als deelnemer ontdekt hoe SAP Master Data Governance je kan helpen de datakwaliteit in de gehele IT infrastructuur te verbeteren waardoor procesverstoringen in alle geledingen van de organisatie kunnen worden beperkt.

Interessant voor
Business- en IT-managers.

Door middel van inschrijving voor deze sessie ga je er mee akkoord dat je gegevens gedeeld worden met de partner die deze sessie organiseert. Indien je niet wilt dat je gegevens worden gedeeld, kun je dit doorgeven via de e-mail met de inloggegevens die je uiterlijk één werkdag voor de sessie ontvangt.

Wanneer
3-11-2020 16:00 - 16:45
Waar
Sander van der Wijngaart, Managing Partner - Avelon

Log in om je te registreren