Hoe Integrated Business Planning zorgt voor eten op tafel

Hoe Integrated Business Planning zorgt voor eten op tafel
Toen we te maken kregen met een globale crisis moest ook Lamb Weston / Meijer reageren. Door de verschuiving van uiteten naar thuis eten, zien we een grote verandering in onze vraag en vooral ook waar de vraag is. Met SAP Integrated Business Planning (IBP) zijn we in staat om snel (nieuwe) scenario’s te maken en de voorraad te optimaliseren.

Sinds 2016 maakt Lamb Weston / Meijer gebruik van SAP IBP. In eerste instantie de S&OP module voor het maken van de commerciële forecast, maar later ook de Inventory module voor het berekenen en optimaliseren van de veiligheidsvoorraden. Toen we begin dit jaar te maken kregen met de Covid-19-crisis heeft SAP IBP ons ondersteund in het maken van demand/inventory scenario’s en ook in het optimaliseren van de voorraad in een tijd van grote onzekerheid. Tijdens deze sessie zal ik laten zien hoe we dat hebben aangepakt. 

Deze sessie is interessant omdat je een praktisch voorbeeld van de inzet van SAP IBP krijgt en de mogelijkheid om snel en eenvoudig scenario’s te maken. Je ontdekt wat dit heeft gebracht voor een organisatie als Lamb Weston / Meijer. 

Interessant voor
Supply Chain Planners, Demand Planners, Voorraadplanners en hun managers
Wanneer
3-11-2020 10:00 - 10:45
Waar
Walco Verbiest, Lamb Weston / Meijer - Customer Supply Manager

Log in om je te registreren