Stimuleer digitale transformatie met automatisering

Stimuleer digitale transformatie met automatisering
Hybride IT-landschappen bieden grote voordelen, maar creëren ook productiviteitsuitdagingen. Hoe creëren teams gestroomlijnde geautomatiseerde processen die worden uitgevoerd op meerdere cloud-, virtuele en legacysystemen?

Hoe orkestreren IT-professionals complexe taken voor de beste resultaten? Ze krijgen beide met een moderne benadering van workload automatisering en -planning.

In deze sessie zal Redwood's automatiseringsexpert Jeroen Mullink zich concentreren op de manieren waarop up-to-date workload automatisering en -planning geleverd via software-as-a-service (SaaS) de flexibiliteit, zichtbaarheid en controle biedt die nodig zijn om transformatieve vooruitgang te boeken in elke onderneming.  
 
Deze sessie is interessant omdat er geen SAP-gebruiker is die niet te maken heeft met een hybride IT-landschap. Velen zijn al gemigreerd naar S/4HANA of hebben hier plannen voor. Automatisering is vaak uitdaging in een hybride omgeving. Jeroen gaat hier nader op in en laat zien dat met de juiste Automation tool grote stappen gezet kunnen worden. Leer hoe je automatisering op een constructieve en moderne manier inzet in een hybride IT-landschap en wat het jouw organisatie kan brengen als je dit goed inricht.

Interessant voor
IT manager, Automation managers, automation experts, CIO, SAP Competence Center managers/directors, SAP experts, SAP BPA gebruikers.

Door middel van inschrijving voor deze sessie ga je er mee akkoord dat je gegevens gedeeld worden met de partner die deze sessie organiseert. Indien je niet wilt dat je gegevens worden gedeeld, kun je dit doorgeven via de e-mail met de inloggegevens die je uiterlijk één werkdag voor de sessie ontvangt.Wanneer
2-11-2020 11:00 - 11:45
Waar
Jeroen Mullink, Redwood Software - Business Consultant

Log in om je te registreren