Fear of fire: Hoe ga je om met de dynamiek van 2020?

Fear of fire: Hoe ga je om met de dynamiek van 2020?
Hoe kun je juist door de huidige ontwikkelingen nieuwe impulsen aan je organisatie en carrière geven?

Voor velen van ons kan 1 januari 2021 niet snel genoeg beginnen. Immers, 2020 zal de boeken ingaan als “The year for disruption”, maar voor sommigen ook als het jaar van het “Nieuwe Normaal”: het werken vanuit huis, minder reizen, etc. Maar één ding is zeker, ons leven zal niet meer hetzelfde zijn als op 31 december 2019 en digitaal is het nieuwe normaal. Zoals iemand gekscherend zei: “Geen enkele consultant of managementgoeroe heeft digitaal zo goed kunnen verkopen aan onze board als Covid-19 dat heeft gedaan”.

Maar hoe kunnen we de ontwikkelingen van 2020 gebruiken om nieuwe impulsen aan onze samenleving te geven, organisaties opnieuw vorm te geven en ook nieuwe carrières inhoud te geven? In deze presentatie zal ik ingaan op het nieuwe normaal met enkele inspirerende voorbeelden van mensen en bedrijven die hun perspectief wisten te veranderen; die 2020 hebben gebruikt om zichzelf weer opnieuw uit te vinden. 

Ben jij klaar voor het nieuwe normaal en bereid om je perspectief te veranderen? Neem dan zeker deel aan deze presentatie!
 
Wanneer
2-11-2020 14:00 - 14:45
Waar
Frank Wammes, Capgemini Europe - Chief Technology Officer & Innovation Leader

Log in om je te registreren