26-5 BTP SAPore Workshop - Partners SAP

26-5 BTP SAPore Workshop - Partners SAP
SAP Business Technology Platform geeft smaak aan RISE with SAP. De vele mogelijkheden die het platform biedt op het gebied van data, integratie met en uitbreiding van SAP S/4HANA maakt het platform onmisbaar bij elke digitale transformatie. Maar wat ís BTP nou precies? En hoe kun je jullie klanten hierover adviseren?Voor het antwoord op deze vragen nodigen SAP en de VNSG je uit voor een bijzondere workshop bij koksschool SAPore. In het gloednieuwe Experience Center van SAP leer je van ervaren koks hoe je tovert met de pure ingrediënten van het Business Technology Platform. Deze sessie is dus speciaal voor partners van SAP. In de eventkalender kun je de sessies voor gebruikers vinden.


BTP SAPore Workshop - Koken met SAP Business Technology Platform
Tijdens deze ruim vier uur durende workshop leer je precies hoe je de BTP-ingrediënten combineert en op smaak brengt voor jouw organisatie. Eerst maak je uitgebreid kennis met de veelheid aan mogelijkheden en ingrediënten van BTP. Vervolgens proef je in het SAP Experience Center allerlei concrete cases. Je ontdekt hoe je gericht waarde toevoegt met de nieuwe BTP-ingrediënten en tools. Na de lunch stroop je je mouwen op en creëer je zelf nieuwe, smakelijke recepten met BTP.

Deze unieke en creatieve workshop wordt verzorgd door BTP-chefkoks Coen Sanderink, Niels van der Kam en Ronald Lanjouw. Je gaat naar huis met een goed beeld van het platform. De ervaren koks van SAP bieden bovendien tal van handvatten die je helpen om ook zelf aan de slag te gaan met BTP.

Wil je deze workshop bijwonen? Meld je dan vandaag nog aan. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Ben er wel op tijd bij want koksschool SAPore heeft maar een beperkt aantal plaatsen!

Graag tot ziens bij SAPore!


Aanmelden
 
 
Wanneer
26-5-2023 09:30 - 14:30
Waar
Amerikastraat 10 5232 BE 'S-HERTOGENBOSCH NEDERLAND

Log in om je te registreren