Programma

We zijn hard bezig om een programma op te zetten waarin actuele onderwerpen aan bod komen die spelen bij onze ledenorganisaties. Voor de decision makers en influencers uit onze ledenorganisaties hebben we bijvoorbeeld een Executive track opgesteld, waarin de meer strategische topics worden behandeld. Voor onze SAP-specialisten plannen we meer de praktische sessies in, zoals roadmapsessies en gebruikersverhalen. Daarnaast verzorgen vakspecialisten expertsessies. Zo is er voor ieder wat wils. Bekijk hieronder de details van het programma.    

Bekijk in deze agenda hoe we onderstaande onderdelen hebben verwerkt in het programma. De pdf wordt regelmatig bijgewerkt.

Programma onderdelen

Keynote presentaties
Tijdens de plenaire sessies bespreken we trends en ontwikkelingen.

Visionaire en strategische verhalen
Thought leaders die hun visie op actuele onderwerpen geven.

Gebruikersverhalen

Gebruikers die op functioneel en technologisch vlak een aansprekend en bijzonder verhaal hebben waarmee zij andere organisaties inspireren. Hoe heb je een project aangepakt? Wat zijn je ervaringen? Wat zijn je tips & tricks?

Expertsessies

Adviesleden hebben dagelijks te maken met de uitvoering van projecten voor hun cliënten. Hierdoor hebben zij zicht op wat de best practices zijn voor een gedegen en succesvolle projectaanpak, implementaties en aanverwante oplossingen en diensten.

Workshops
Een interactieve sessie van 1,5 uur waarin je hands-on aan de slag gaat met geïnteresseerden op jouw vakgebied. Dit zijn kleinschalige sessies waar je in-depth content krijgt.

Forumdiscussies
In een informele setting worden strategische vraagstukken besproken, specifiek voor als je te maken hebt met strategische besluitvorming, zoals de ERP-strategie van de toekomst, de inzet van de cloud, etc. 

SAP-sessies
SAP vertelt wat de toekomstige ontwikkelingen en toepassingen zijn waarbij wordt ingegaan op S/4HANA, SAP Cloud Platform en Analytics, etc. 

VNSG Focus netwerkborrel
De ideale afsluiting om andere deelnemers ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te netwerken tijdens de gezellige borrel op de beursvloer.