VNSG Focus 2020

Met de persconferentie van 21 april is het definitief dat VNSG Focus op 10 juni dit jaar niet doorgaat. We keken enorm uit naar dit jaarevent maar ieders gezondheid en veiligheid is nu natuurlijk belangrijker. We volgen de richtlijnen van het RIVM voor onze activiteiten en zullen je informeren zodra er meer bekend is over events op locatie. 

Kom naar ons jaarevent VNSG Focus op 10 juni in Spant! Bussum. We informeren jou als lid van onze community over alle nieuwe ontwikkelingen binnen de SAP-wereld. De VNSG is er immers voor en door jou. Relevante thema’s die aan bod komen zijn zoal de transitie naar S/4HANA, de inzet van nieuwe technologieën, integratie, security en de cloud. VNSG Focus biedt een divers programma met expertsessies, interessante sprekers en vooral veel gebruikersverhalen bedoeld voor SAP specialisten, influencers en decision makers.

Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere leden uit onze community!

De VNSG is er voor en door jou! Dat staat voorop tijdens ons aanstaande community jaarevent op 10 juni in Spant! Bussum. Daar willen we je graag weer ontmoeten en informeren over alles wat er speelt binnen de wereld van SAP-gebruikers. Dat doen we met een breed gevarieerd inhoudelijk programma dat diverse interactieve onderdelen bevat. Daarnaast biedt onze informatiemarkt alle ruimte om te netwerken met de leden van de community die we samen vormen.

Wat kan je verwachten?

  • Keynotes van thought leaders over actuele trends ontwikkelingen
  • Gebruikersverhalen op functioneel en technologisch vlak
  • Sessies van SAP-experts om je bij te praten over onderwerpen als S/4HANA, SAP Cloud Platform, analytics
  • Expertsessies, over de best practices voor een succesvolle projectaanpak, implementaties en aanverwante oplossingen en diensten
  • Workshops, met een kleine groep geïnteresseerden ga je zelf aan de slag én de diepte in
  • Forumdiscussies waar bepaalde strategische vraagstukken worden besproken

Nieuws

VNSG Focus geannuleerd

Posted on 22-4-2020
Met de persconferentie van 21 april is het helaas definitief dat VNSG Focus op 10 juni dit jaar niet doorgaat. We keken enorm uit naar dit jaarevent maar ieders gezondheid en veiligheid is nu natuurlijk belangrijker.

Waarom VNSG Focus

Posted on 24-3-2020
De VNSG is er voor en door jou! Om je ook dit jaar weer te ontmoeten en je te informeren over alles wat er speelt binnen de SAP-wereld, organiseren we een community jaarevent op 10 juni in Spant! Bussum.

Save the date: 10 juni 2020 VNSG Focus!

Posted on 11-3-2020
Na drie jaar organiseert de VNSG weer een eigen jaarevent voor jou en alle andere leden van de Nederlandse SAP-community.

Sponsoren VNSG Focus 2020

VNSG Focus kan niet mogelijk gemaakt worden zonder de steun van onze partners.
Wil je ook bijdragen aan VNSG Focus? Klik dan hier om je gegevens achter te laten, we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.
Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:
 


 
 
   
       
 
   
       


Interesse bijdragen als sponsor