14-11 Roadmap naar de intelligent enterprise

14-11 Roadmap naar de intelligent enterprise
De impact van intelligent enterprise en S4HANA is top of mind bij veel professionals. Ze zoeken antwoorden op vragen als; welke innovaties kan ik effectief gebruiken binnen mijn (SAP) domein, wat is de impact op mijn huidige solution architectuur en hoe ziet de roadmap naar de intelligent enterprise eruit? De antwoorden krijg je tijdens deze themamiddag!

De impact van intelligent enterprise is top of mind van CxO’s, BPO's (Business Process Owners), (business) consultants en (ERP) managers. Deze professionals worstelen met vragen zoals; welke innovaties kan ik effectief gebruiken binnen mijn (SAP) domein, wat is de impact op mijn huidige solution architectuur en hoe ziet de roadmap naar de intelligent enterprise eruit? Tijdens de industry 4.0 themamiddag zullen BPO's voor b.v. Customer Experience, Smart factory en logistics, Cognitive procurement, Integrated business planning, Smart asset management en automated finance, hun visie and roadmap toelichten om te komen tot een intelligent enterprise architectuur. Tevens zal de intelligent enterprise roadmap van SAP worden toegelicht door de Vice President business transformation van SAP.

De volgende plaat geeft een overzicht van de onderwerpen van de themamiddag;Inschrijven kan ook via dit online formulier.

Wanneer
14-11-2019 12:00 - 18:00
Waar
Amerikastraat 10 SAP 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn