Oud sessies; Roadmap to the Intelligent Enterprise

Oud sessies; Roadmap to the Intelligent Enterprise
Komen thema’s zoals Industry 4.0, Servitization, Digital twins, SMART product configuration, Digital manufacturig en SMART factory je bekend voor? En ben je benieuwd hoe deze thema’s bijdragen aan de toekomst van jouw organisatie en geïntegreerd zijn binnen S/4HANA? Kom dan naar de series van webinars vanaf 28 Januari!

Deze themadag is bedoeld voor bedrijven die meer informatie willen hebben over:   
    • Het positioneren en verkopen SMART business thema's binnen de organisatie (Business value)
    • Het toepassen van intelligente technologieën in een S/4HANA-roadmap naar de toekomst
    • De ervaringen met S/4HANA upgrades en cloudmigraties
    • De intergratie architectuur voor de veelheid van technologieën en (cloud)platforms

Je ‘reisleiders’ tijdens deze dag zijn bedrijven als Miele, Signify, Shell, NS, Strukton, SAP,  ERIKS, Capgemini en Rizing die je meenemen langs de business transformatie die zij gemaakt hebben. Ze vertellen je niet alleen over de toepassing van de nieuwe S/4HANA ontwikkelingen maar vooral ook over de kansen die het biedt voor een organisatie. Tijdens de reis verzamel je de lessons learned om zelf een migratie route te maken naar een geïntegreerde solution architectuur.

De transitie naar S/4HANA kan het ideale moment zijn om deze nieuwe SMART architectuur in te richten en de ROI van deze transitie duidelijk te maken binnen jouw organisatie

De themadag geeft je een beeld van a tot z en is interessant voor de gehele organisatie. Van product owners tot procesmanagers tot IT’ers. 


Lees hier de blog over de weg naar de intelligent enterprise. 


Programma

Intelligent Asset Management: Het juiste onderhoud op het juiste moment - Johan Amsing, Ideo
Assets optimaal benutten door de juiste onderhoudsstrategie te kiezen, rekening houdend met het gewenste risicoprofiel. Aan de hand van een praktijkcase laten we zien hoe je met SAP Asset Strategy and Performance Management in controle bent.

De eerste succesvolle S/4HANA Upgrade in Retail. Wat nu? - 
Nantko Vos, Maxeda DIY en Thomas Mulder, Capgemini   
Hoe is Maxeda DIY, als 1e Retailer wereldwijd, in 2 stappen van ECC naar S/4HANA gemigreerd? En hoe doet Maxeda DIY de vervolgstappen naar een Intelligent Enterprise? 

Digital Twin – Monitor uw fysieke asset in een digitale omgeving ten behoeve van uw onderhoudsprocessen - Satish Garib en Reinier van Doorn Rizing
De Digital Twin is de sleutel tot de digitale transformatie van uw onderhoudsprocessen. Hiermee kunnen organisatiemodellen, bedrijfsprocessen, beslissingen en de inzet van resources geoptimaliseerd worden. Ontdek samen met Vesta Partners het Digital Twinconcept en de mogelijkheden die de SAP Enterprise Asset Management-portfolio biedt om dit te ondersteunen.

Bekijk hier het volledige programma

Agenda
De volgende plaat geeft een overzicht van de onderwerpen van de themadag;Inschrijven
Inschrijven via evenementen@vnsg.nl

Registratievoorwaarden
Door middel van inschrijving voor dit event gaat je akkoord met de registratievoorwaarden.

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Voor dit event is er een maximum aantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch waardoor je deze niet direct ontvangt.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.  
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 48 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,-  in rekening vanwege de gemaakte kosten. Afmelden kan alleen door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd.
Wanneer
28-1-2021 09:00 - 18:00
Waar
Amerikastraat 10 SAP 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn