05-06 SBO-gebruikersmiddag

05-06 SBO-gebruikersmiddag
Er gebeurt heel veel in de digitale wereld..... Het valt niet mee om alles bij te houden, laat staan om te weten wat er allemaal mogelijk is. In de wirwar van de verschillende mogelijkheden en cloud-oplossingen zie je soms door de bomen het bos niet meer.

   Ook met SAP Business One is steeds meer mogelijk maar vaak ontbreekt de tijd en de kunde om je daarin te verdiepen.

Het is daarom dat de VNSG op woensdag 5 juni een SBO-gebruikersmiddag organiseert. Een middag waarin u in vogelvlucht wordt meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen binnen SAP Business One en wat dat voor u en uw bedrijf kan betekenen.

We zijn heel blij met de medewerking van SAP en van onze adviesleden Serac, Domani Business Solutions en Asecom BV. Zij verzorgen de inhoud van deze middag en zijn tijdens de pauzes en de netwerkborrel aanspreekbaar voor uw vragen. Hieronder vindt u het volledige programma.

De VNSG biedt u deze middag gratis aan, opdat u in beperkte tijd veel informatie krijgt, want als geen ander begrijpen wij dat uw tijd al kostbaar genoeg is.

Programma SBO-gebruikersmiddag

12.45 - 13.00u Ontvangst met een eenvoudige lunch

13.00 - 13.10u Welkom & introductie

Mientje Paais, Programma Manager bij de VNSG, heet de leden welkom namens de VNSG en geeft een korte introductie tot deze SBO-gebruikersmiddag.

13.10 - 13.45u SAP Business One versie 10.0
Jeroen van de Waart, Local Product Manager SAP Business One bij SAP, vertelt u over de ins en outs van de nieuwste versie van SAP Business One.

13.45 - 14.30u  SAP Analytics Cloud

Bert- Jan Kok en Mike Nater van Asecom laten u graag zien hoe u met SAP Analytics Cloud, data uit verschillende SAP administraties kunt combineren in één overzicht. Op deze manier kunt u op overzichtelijke wijze data ontsluiten waarop u beslissingen binnen uw bedrijfsvoering baseert. Per gebruiker kunt u relevante KPI’s in verschillende views vastleggen.

14.30 - 15.00u Pauze

15.00 - 15.45u Intelligent Enterprise voor de Groothandel
Tijdens deze sessie geven Martin Treur en Xander van 't Hof van Serac praktijkvoorbeelden hoe u als Groothandel onderscheidend kunt  zijn door gebruik te maken van SAP Business One als uw Intelligent Enterprise.

15.45 - 16.30u SAP Business One met HANA, het platform voor de toekomst
Aansluitend laat Bart Verstegen van Domani BS zien wat met name het SAP HANA platform kan betekenen voor uw bedrijf  en wat de mogelijkheden zijn om de overgang van een SQL omgeving naar een HANA omgeving te maken.

16.30 - 17.30u Afsluiting & netwerkborrel
Wanneer
5-6-2019 12:45 - 17:30
Waar
Amerikastraat 10 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn