05-06 SBO-gebruikersmiddag

05-06 SBO-gebruikersmiddag
Er gebeurt heel veel in de digitale wereld..... Het valt niet mee om alles bij te houden, laat staan om te weten wat er allemaal mogelijk is. In de wirwar van de verschillende mogelijkheden en cloud-oplossingen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ook met SAP Business One is steeds meer mogelijk maar vaak ontbreekt de tijd en de kunde om je daarin te verdiepen. Het is daarom dat de VNSG op 5 juni een SBO-gebruikersmiddag organiseert. Een middag waarin u in vogelvlucht wordt meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen binnen SAP Business One en wat dat voor u en uw bedrijf kan betekenen. We zijn heel blij met de medewerking van SAP en van onze adviesleden Serac, Domani Business Solutions en Asecom BV. Zij zullen de inhoud van deze middag verzorgen en tijdens de pauzes en de netwerkborrel aanspreekbaar zijn voor uw vragen. Onderstaand vindt u het volledige programma. De VNSG biedt u deze middag gratis aan opdat u in beperkte tijd veel informatie krijgt want als geen ander begrijpen wij dat uw tijd al kostbaar genoeg is.
   
Programma SBO-gebruikersmiddag

12.45 - 13.00u            Ontvangst
13.00 - 13.10u            Welkom Hans de Labije; directeur VNSG
13.10 - 13.45u            SAP Business One versie 10.0
Cornee Boorsma, Solution Expert SAP Business One in de  Benelux en  Global SAP Business One Cloud specialist vertelt u over de ins en outs van de nieuwste versie van SAP Business One.
13.45 - 14.30u            SAP Analytics Cloud
Bert- Jan Kok en Mike Nater van Asecom laten u graag zien hoe u met SAP Analytics Cloud, data uit verschillende SAP administraties kunt combineren in één overzicht. Op deze manier kunt u op overzichtelijke wijze data ontsluiten waarop u beslissingen binnen uw bedrijfsvoering baseert. Per gebruiker kunt u relevante KPI’s in verschillende views vastleggen.
14.30 - 15.00u           Pauze
15.00 - 15.45u            Intelligent Enterprise voor de Groothandel
Tijdens deze sessie zullen Martin Treur en Jan Willem de Bruijn van Serac, praktijkvoorbeelden geven hoe u als Groothandel onderscheidend kunt  zijn door gebruik te maken van SAP Business One als uw Intelligent Enterprise.
15.45 - 16.30u            SAP Business One met HANA, het platform voor de toekomst
Aansluitend laat Bart Verstegen van Domani BS zien wat met name het SAP HANA platform kan betekenen voor uw bedrijf  en wat de mogelijkheden zijn om de overgang van een SQL omgeving naar een HANA omgeving te maken.
16.30 - 17.30u             Afsluitende netwerkborrel
Wanneer
5-6-2019 13:00 - 16:30
Waar
Amerikastraat 10 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn