10-11: SBO websessie 'Haal meer uit je klantrelaties....'

10-11: SBO websessie 'Haal meer uit je klantrelaties....'
Haal meer uit je klantrelaties door slim gebruik te maken van CRM in SAP Business One!

Iedere succesvolle onderneming wil de relatie met haar klanten continue verbeteren. Een populaire manier om de relatie te verbeteren is om meer te weten te komen van de klant en haar gedrag. Dit kun je inzichtelijk maken door klantgegevens samen te brengen in één CRM module. De vraag is, welke informatie wil/mag je wel weten van je  klant en welke niet. Welke klanten hebben de meeste groeipotentie? En welke klanten gebruiken jou om alleen een offerte te ontvangen met een concurrerende prijs?

Customer Relationship Management kan op veel manier worden toegepast. Hoe kan SAP Business One je hiermee helpen en wat zijn de mogelijke valkuilen? Wil je in staat zijn om gerichter doelgroepen te bepalen voor je emailmarketing of wil je kunnen zien hoe je salesfunnel ervoor staat? Zet je klant écht centraal en meld je aan voor deze websessie over Customer Relationship Management in SAP Business One.

Mike Winkel (Business Consultant) van SAP Business One gold-partner Serac Applications B.V. zal op dinsdag 10 november van 11:00 uur tot 12:00 uur een gratis websessie verzorgen. Tijdens deze presentatie wordt uitgelegd hoe je de CRM module van SAP Business One kunt inzetten om beter inzicht te krijgen in de wensen van je klanten. Zo krijgen jouw verkoop- en marketingmedewerkers tools om je omzet te kunnen verhogen!

Wanneer
10-11-2020 11:00 - 12:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn