19-1 Security met Protect4S

19-1 Security met Protect4S
SAP beveiliging; niks doen al lang geen optie meer! De focusgroep ALM organiseert in samenwerking met Protect4S een interessante sessie over security!

Het beste moment om de beveiliging van je bedrijf kritische applicaties te regelen was gisteren, het tweede beste moment om dat te doen is vandaag! Met het huidige dreigingsbeeld (denk o.a. aan ransomware) is niks doen geen optie meer. Tel daarbij op het belang van SAP applicaties en de toegenomen risico’s door bv SAP steeds meer te ontsluiten via internet en de optelsom is eenvoudig: meer dan ooit is een goede SAP beveiliging onmisbaar!

SAP Solution Manager biedt tooling op dat gebied, zoals de system recommendations, Security Optimization Service, EWA en de Security Baseline, maar wist je dat er ook andere oplossingen zijn? Gespecialiseerde partijen hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan eenvoudig te gebruiken, complete, producten op dit gebied die extra mogelijkheden bieden om SAP systemen naar een veel hoger security niveau te tillen. In deze presentatie vertellen we graag meer over het belang van beveiliging, het automatiseren daarvan en de opties die klanten hebben om daarmee aan de slag te gaan. Door proactief te handelen kunnen risico’s op bedrijfsschade flink worden verkleind. Daarnaast bieden we ruimte voor een discussie over dit onderwerp, dat speelt bij alle SAP klanten, groot of klein. Zien we je daar?

Sprekers:
Joris van de Vis (Partner & SAP Security Specialist bij Protect4S)
Veerle Maas (secretaris focusgroep ALM)

Wanneer
19-1-2022 13:00 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn