Actueel

Vacature: Community- en eventmanager VNSG

27-10-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/Vacature financieel medewerker VNSG.jpg]VNSG[/img]Ben jij een gedreven en ambitieuze professional met een passie voor het creëren van een hechte community? Blink jij uit in het organiseren van onvergetelijke evenementen en be

Verhoging Maintenance Fee per 2024

25-9-2023
[img=/iMIS/images/Nieuws/SAP-logo-1024x1024-1.jpg]VNSG[/img] Verhoging Maintenance Fee per 2024

EAM-voorzitter Wilbert van de Laarschot neemt afscheid

31-7-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/WvdL.jpg]VNSG[/img]Wilbert van de Laarschot neemt afscheid als voorzitter van de focusgroep Enterprise Asset Management (EAM).

Blogs

Heineken met SAP-data naar de cloud

14-11-2023
[img=/iMIS/images/blogs/2023/Heineken%20blog.jpg]VNSG[/img]Heineken heeft zijn wereldwijde SAP-datasets naar de cloud gebracht. Sindsdien beschikt de internationale brouwer in realtime over bedrijfskritische inzichten. Werkmaatschappi

Tips & Tricks november 2023

14-11-2023
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

GROW with SAP

8-11-2023
[img=/iMIS/images/blogs/2023/Grow%20with%20SAP%20infographic.png]VNSG[/img]Dit blogartikel gaat over GROW with SAP. Wat is het en waarin verschilt het met RISE? Frans van Hoesel van de VNSG-redactie vroeg het aan SAP Nederland.Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP