Actueel

Nog 2 te gaan! Doe jij ook mee?

[img=/iMIS/images/S4HANA productbeinvloeding.jpg]VNSG[/img] Om een verbeterproject voor S/4HANA bij SAP Product Management aan te vragen hebben we minimaal vijf organisaties nodig die verbetersuggesties voor de nieuwste ERP-oplossing hebben.
19-2-2018

Geef SAP Development jouw waardevolle feedback

Co-creatie met SAP Development! Hoe leuk! Bekijk de projectlijst en schrijf je voor 16 maart in.
19-2-2018

Probeer 30 dagen lang de S/4HANA Model Company met 15% korting

De VNSG heeft in overleg met SAP korting kunnen regelen op de S/4HANA Model Company service van SAP.
26-1-2018

Ben jij een innovator? Vertel jouw SAP innovatie verhaal

[img=/iMIS/images/SAP HANA Innovation Awards.png]VNSG[/img] De SAP innovatie Awards, voorheen bekend als de SAP HANA innovation Awards, beloont de prestaties van topbedrijven en mensen overal ter wereld.
19-1-2018

Blogs

Waarover gaat het eigenlijk?

[img=/iMIS/images/Blogs/Richard Benschop2.png]VNSG[/img] Laten we stoppen met het verspillen van kostbare tijd aan onnodige introducties.
15-2-2018

Wat is je probleem?

[img=/iMIS/images/Mark Kroes.jpg]VNSG[/img] "Ik heb precies opgeschreven wat de klant wilde, we hebben samen het ontwerp getoetst en hij heeft zelfs akkoord gegeven" En toch....is hij niet tevreden. Hoe komt dat nou? Lean Six Sigma geeft je inzicht.
19-1-2018

Hoe krijg je grip op het transformatieproces

[img=/iMIS/images/Henk-Jan Hulshof.jpg]VNSG[/img] Bestaande processen, werkwijzen en organisatievormen zijn continu in beweging en het beheersen van een transformatieproces is een uitdaging voor elke organisatie.
3-1-2018

Licensing Transparency Center

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Nog steeds zijn er veel vragen vanuit onze leden over de interpretatie van (indirect) gebruik van SAP.
18-12-2017