VNSG Whitepaper over indirect gebruik van SAP

Deze whitepaper biedt antwoorden op vragen die organisaties hebben over indirect gebruik. Na het lezen ervan begrijp je de impact van het nieuwe licentiemodel en kun je gefundeerde keuzes maken over het indirect gebruik van SAP in jouw organisatie.

Klik hier om de whitepaper te downloaden

Alles over SAP S/4HANA

Je hoort veel over SAP S/4HANA, maar wat houdt het nu precies in en wat zijn de mogelijkheden? Is jouw organisatie nog aan het oriënteren of ben je net begonnen met de implementatie? Of ben je al live met (delen van) het nieuwe ERP-systeem of heb je de transitie zelfs al afgerond? Voor alle fases delen wij kennis met je en verbinden we je met andere gebruikers.

Bekijk hier het Kennisdossier S/4HANA

Save the date
Hierbij zes events uitgelicht maar er zijn ook nog heel veel focusgroepbijeenkomsten en webinars. Bekijk alles in onze eventkalender!Gesponsorde content


Leuk en uitdagend werk is belangrijk. Maar onderaan de streep is balans met privé het belangrijkst. En dat vinden wij ook bij iQibt. Collega Regillio Retz is SAP Consultant, maar bovenal trotse vader van twee kinderen. Op deze foto is hij te zien met zijn pasgeboren dochter.

Meer weten over Regillio en zijn verhaal? Lees dan verder! #datisereenvaniQibt

Actueel

Nieuw: whitepaper indirect gebruik van SAP aangevuld met het Adoption Program

12-8-2019
[img=/iMIS/images/Nieuws/Whitepaper indirect gebruik social.png]VNSG[/img] Het Adoption Program moet zorgen voor meer transparantie en voorspelbaarheid in de overgang naar het nieuwe licentiemodel voor indirect gebruik. Download het whitepaper.

VNSG Online Community gestart met groep Analytics

11-6-2019
[img=/iMIS/images/OnlineCommunity/20190607 Overview bijgesneden.JPG]VNSG[/img] VNSG heeft onlangs een Online Community geïntroduceerd. Dat is een online platform voor alle SAP-gebruikers. Het is de plek voor onderlinge kennisdeling en uitwisseling va

Collectieve inkoop SAP Learning Hub 2019 succesvol afgesloten

6-6-2019
[img=/iMIS/images/SLH/2019 VNSG Collectieve inkoop.JPG]VNSG[/img] De actie is inmiddels afgelopen en we kunnen zeggen dat de vijfde editie van de collectieve inkoopactie SAP Learning Hub wederom zeer geslaagd is.

Blogs

AkzoNobel implementeert Celonis voor Process Mining

17-10-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/Akzonobel vierkant.jpg]VNSG[/img] In de database van AkzoNobel staan 100 miljoen activiteiten. Met de implementatie van de software van Celonis kan de multinational grafische procesmodellen genereren. Hoe dat precies werkt?

Tips & Tricks oktober 2019

15-10-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

Vier stappen voor de overstap naar S/4HANA

8-10-2019
[img=/iMIS/images/Kennisportaal/S4HANA/Vierkant S4HANA.jpg]VNSG[/img] Een nieuwe IT-basis is van grote omvang en een grote investering. Als organisatie wil je optimaal profiteren van deze nieuwe core. Daarom heeft SAP het ‘movement programma’ in het
Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP

At axl & trax, SAP security is not just one of the many delivered services. axl & trax is dedicated to deliver services on SAP security, control and GRC. All consultants of axl & trax are trained and experienced professionals in these domains. www.axl-trax.com

Our strengths are your value
• independent,
• exclusively focused on GRC and security,
• well referenced experts on the security market.

                                     'The Security Company for SAP environments'