Actueel

Gezocht Coördinator Marketing & Communicatie VNSG / Contentmarketeer

1-2-2023
[img=/iMIS/images/nieuws/Vacature financieel medewerker VNSG.jpg]VNSG[/img]Ben jij degene die onze community weet te overtuigen met rake content? Kun jij ijzersterke en creatieve content produceren zonder met je ogen te knipperen? Weet je onze

VNSG FOCUS ON 2023

17-1-2023
[img=/iMIS/images/Events/VNSG FOCUS ON 2023 - On the move vierkant.jpg]VNSG[/img] Ga je mee op 17 april 2023 tijdens VNSG FOCUS ON met als thema On the move?! De VNSG is volop in beweging en maakt tijdens VNSG FOCUS ON nieuwe ontwikkelingen tastbaar

Videoboodschap Christian Klein

1-12-2022
[img=/iMIS/images/Nieuws/ChristianKlein.jpg]VNSG[/img] Voor de 50ste verjaardag van SAP heeft Christian Klein een video over de kracht en het belang van de gebruikersverenigingen wereldwijd in samenwerking met SAP.

Digital Access Adoption Program (DAAP) wordt tot nader orde verlengd

20-11-2022
[img=/iMIS/images/Nieuws/20200507 Verlenging DAAP.jpg]VNSG[/img] Het Digital Access Adoption Program (DAAP) werd in 2019 opgezet om klanten van SAP de mogelijkheid te geven over te stappen naar een nieuw licentiemodel voor Indirect Access.

Blogs

Top 10 meest gelezen blogs VNSG in 2022

25-1-2023
[img=/iMIS/images/Blogs/Top 10 blogs.jpg]VNSG[/img] In deze blog kijken we nog even terug naar 2022. Welke artikelen werden het meest gelezen? Bekijk snel de diverse top 10!

Grip op food: van ERP-systeem tot bedrijfsproces

14-10-2022
[img=/iMIS/images/blogs/ebook_food-newsletter-400x400 (1).jpg]VNSG[/img]Gesponsord delaware: Download het e-book en laat je inspireren hoe je maximale waarde uit een ERP-systeem haalt dat is afgestemd op uitdagingen in food.

VNSG Magazine nu ook online beschikbaar

5-10-2022
[img=/iMIS/images/Blogs/VNSG Magazine.JPG]VNSG[/img]In de zomer brachten we weer een papieren magazine uit voor en door onze leden. De online versie hiervan is nu beschikbaar! Bekijk hier de vele gebruikersverhalen, verdiepend nieuws, tips & tricks

Terugblik themamiddag Better together - Samenwerking tussen drie focusgroepen

29-9-2022
[img=/iMIS/images/Blogs/Achtergrond vierkant EAM, DM, ANL 2022.jpg]VNSG[/img]Op 13 september vond de themamiddag Better together plaats: Data als basis voor service en onderhoud. Het was voor het eerst dat drie focusgroepen de handen ineensloegen. AnWist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP