Actueel

VNSG EPM Kennisdag op 13 maart

[img=/iMIS/images/Events/Focusgroepen/Lets meet_klein.jpg]VNSG[/img] Jeanne Bigonnet , SAP Product Manager Analytics uit Parijs, licht de EPM roadmap toe en geeft haar visie op de strategische richting van het portfolio.
22-2-2018

Nog 2 te gaan! Doe jij ook mee?

[img=/iMIS/images/S4HANA productbeinvloeding.jpg]VNSG[/img] Om een verbeterproject voor S/4HANA bij SAP Product Management aan te vragen hebben we minimaal vijf organisaties nodig die verbetersuggesties voor de nieuwste ERP-oplossing hebben.
19-2-2018

Geef SAP Development jouw waardevolle feedback

Co-creatie met SAP Development! Hoe leuk! Bekijk de projectlijst en schrijf je voor 16 maart in.
19-2-2018

Blogs

Waarom je Formule 1-wagen met BI, maximaal blijft presteren?

[img=/iMIS/images/Blogs/Jos van der Sterren.jpg]VNSG[/img] Een externe BI-omgeving wordt vaak genegeerd. Maar is dat terecht?
22-2-2018

Waarover gaat het eigenlijk?

[img=/iMIS/images/Blogs/Richard Benschop2.png]VNSG[/img] Laten we stoppen met het verspillen van kostbare tijd aan onnodige introducties.
15-2-2018

Wat is je probleem?

[img=/iMIS/images/Mark Kroes.jpg]VNSG[/img] "Ik heb precies opgeschreven wat de klant wilde, we hebben samen het ontwerp getoetst en hij heeft zelfs akkoord gegeven" En toch....is hij niet tevreden. Hoe komt dat nou? Lean Six Sigma geeft je inzicht.
19-1-2018

Hoe krijg je grip op het transformatieproces

[img=/iMIS/images/Henk-Jan Hulshof.jpg]VNSG[/img] Bestaande processen, werkwijzen en organisatievormen zijn continu in beweging en het beheersen van een transformatieproces is een uitdaging voor elke organisatie.
3-1-2018