Alles over SAP S/4HANA

Je hoort veel over SAP S/4HANA, maar wat houdt het nu precies in en wat zijn de mogelijkheden? Is jouw organisatie nog aan het oriënteren of ben je net begonnen met de implementatie? Of ben je al live met (delen van) het nieuwe ERP-systeem of heb je de transitie zelfs al afgerond? Voor alle fases delen wij kennis met je en verbinden we je met andere gebruikers.

Bekijk hier het Kennisdossier S/4HANA

Account aanmaken

Is jouw organisatie al lid? Maak dan meteen een gratis account aan. Vergeet daarna niet je profiel aan te vullen met je persoonlijke voorkeuren en aanvullende informatie. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte en profiteer je meteen van alle voordelen die het lidmaatschap biedt!

Klik hier om een account aan te maken

VNSG Whitepaper over indirect gebruik van SAP

Deze whitepaper biedt antwoorden op vragen die organisaties hebben over indirect gebruik. Na het lezen ervan begrijp je de impact van het nieuwe licentiemodel en kun je gefundeerde keuzes maken over het indirect gebruik van SAP in jouw organisatie.

Klik hier om de whitepaper te downloaden

Gesponsorde content


Leuk en uitdagend werk is belangrijk. Maar onderaan de streep is balans met privé het belangrijkst. En dat vinden wij ook bij iQibt. Collega Regillio Retz is SAP Consultant, maar bovenal trotse vader van twee kinderen. Op deze foto is hij te zien met zijn pasgeboren dochter.

Meer weten over Regillio en zijn verhaal? Lees dan verder! #datisereenvaniQibt

Actueel

SAP geeft commitment af voor onderhoud op S/4HANA en Business Suite 7

6-2-2020
[img=/iMIS/images/nieuws/20200206 Aankondiging verlening web.jpg]VNSG[/img] SAP heeft deze week bekendgemaakt dat S/4HANA, de nieuwe generatie ERP, tot 2040 wordt onderhouden. Daarnaast wordt het onderhoud van Business Suite 7 en daarmee ERP 6.0 verl

VNSG Online uitgebreid met groep S/4HANA

13-1-2020
[img=/iMIS/images/nieuws/20200113 S4HANA Community.JPG]VNSG[/img] VNSG Online is opgericht als platform voor zowel leden als niet-leden van de VNSG. Er is gestart met de ​Analytics groep. Sinds kort is de groep S/4HANA erbij gekomen.

Nieuw: whitepaper indirect gebruik van SAP aangevuld met het Adoption Program

12-8-2019
[img=/iMIS/images/Nieuws/Whitepaper indirect gebruik social.png]VNSG[/img] Het Adoption Program moet zorgen voor meer transparantie en voorspelbaarheid in de overgang naar het nieuwe licentiemodel voor indirect gebruik. Download het whitepaper.

Blogs

Introductie Focusgroep CX

14-2-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/20180110 Top 10 items.jpg]VNSG[/img] Welkom bij mijn eerste blog betreffende onze focusgroep Customer Experience, oftewel CX. Je leest het goed, we gaan niet meer verder met de naam Customer Engagement & Commerce. Maar daarov

Waarom je meer moet doen met SAP Solution Manager

14-1-2020
[img=/iMIS/images/blogs/SSM.jpeg]VNSG[/img] Doe meer met SAP Solution Manager. Voor een goed en snel verloop van implementaties, zoals S/4HANA. Lees meer over deze en andere handige functionaliteiten binnen SAP Solution Manager in deze blog.

Top 10 meest gelezen items website VNSG in 2019

9-1-2020
[img=/iMIS/images/Blogs/20180110 Top 10 items.jpg]VNSG[/img] In deze blog kijken we nog even terug naar 2019. Welke artikelen werden het meest gelezen? Bekijk snel de diverse top 10!
Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP