Welkom bij de Nederlandse SAP gebruikerscommunity

Binnen onze gebruikerscommunity zijn ruim 8000 SAP-professionals actief die werkzaam zijn bij 700 verschillende bedrijven in Nederland en Vlaanderen. We organiseren ieder jaar over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen meer dan 100 evenementen, waaronder seminars, focusgroepmeetings, workshops, masterclasses en een reeks webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Waarom met ons meedoen?

1. De collectieve stem voor SAP-gebruikers

2. Uniek en kostenbesparend

3. Netwerken en leren

4. Onbeperkt aantal gebruikers

"Ons doel is om kennisuitwisseling, best practices en een netwerk tussen leden te faciliteren. Daarnaast zijn we een onafhankelijke stem namens SAP-gebruikers en bieden we een kanaal voor SAP om met klanten te communiceren."
 

SAVE THE DATE

VNSG Young Professional Event


Al een aantal jaren actief in de SAP-wereld en benieuwd naar wat de toekomst brengt? Of bijna je studie afgerond en klaar voor de volgende stap? In één middag word je bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op (SAP) IT-vlak en besteden we ook veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Kom naar dit kennis- en inspiratievent op 8 november.

Actueel

Welke verbeteringen zijn er opgeleverd op jouw vakgebied?

SAP heeft een flink aantal verbeteringen doorgevoerd. Bekijk welke verbeteringen zijn opgeleverd in SCM en EAM. Ook op het vlak van CRM, S/4HANA SD & SAP Solution Manager kunnen organisaties verbeterde functionaliteiten downloaden.
17-8-2018

SAP EAM Product Development naar Nederland voor nieuwe testronde: vrijwilligers gevraagd!

De groep van testers kan nog een aantal nieuwe SAP EAM-enthousiastelingen gebruiken! Wil je ook mee testen?
16-8-2018

SAP helpt circulaire bedrijven door passend software te ontwikkelen. Draag je ook een steentje bij?

Draagt jouw bedrijf actief bij aan het bevorderen van een circulaire economie? Wil je met SAP Development aan tafel om jouw specifieke systeemeisen voor een circulaire bedrijfsvoering kenbaar te maken?
15-8-2018

SAVE THE DATE

VNSG Finance Themamiddag


Dat de komst van SAP S/4HANA impact heeft op het huidig SAP-systeemlandschap, dat is bekend. Wat het concreet betekent voor de financiële modules waar je organisatie mee werkt? Dat krijg je te horen tijdens de VNSG Finance Themamiddag 'SAP S/4HANA, The Future of Finance' op 13 november.

Blogs

Mijn oproep aan L&D: Kom van het pad af!

[img=/iMIS/images/Blogs/Richard Benschop2.png]VNSG[/img] Er worden nieuwe strategieën en verdienmodellen bedacht. Nieuwe producten en services ontwikkeld. Maar hoe zit het met de kennis die we hiervoor nodig hebben?
9-7-2018

SAP University Alliance BeNeLux Conference

[img=/iMIS/images/Blogs/Dirk-Jan Schenk.png]VNSG[/img] Op vrijdag 29 juni kwam voor de derde keer weer een groot aantal SAP- en onderwijsprofessionals bij elkaar tijdens de SAP AU Benelux bijeenkomst. Een korte terugblik op deze zeer leerzame dag.
5-7-2018

De SAPPHIRE NOW Digest

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Tijd om de balans op te maken en te vertellen wat het belangrijkste nieuws van SAP is en wat de VNSG via het internationale netwerk SUGEN heeft besproken met SAP.
26-6-2018

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.

Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4 HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.

Beïnvloeding van SAP

Sluit je vandaag nog aan bij de VNSG en start direct om het maximale uit SAP te halen!

Lid zijn van de VNSG is een unieke en kosteneffectieve manier om je eigen SAP-vaardigheden verder te ontwikkelen en om meer waarde te creëren voor je organisatie.

'Leren door ervaringen van collega SAP-gebruikers'
Doe mee