VNSG - de Nederlandse SAP gebruikerscommunity

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van de SAP software binnen hun organisatie. De belangrijkste pijlers hierbij zijn kennisdeling, netwerken, belangenbehartiging en beïnvloeding. Binnen de levendige gebruikerscommunity van de VNSG zijn 8500 SAP professionals actief die werkzaam zijn bij circa 700 verschillende bedrijven in Nederland. Naast het jaarlijkse congres Connect to Innovate organiseert de VNSG ieder jaar meer dan 100 evenementen, waaronder webinars, focusgroepmeetings, workshops en masterclasses over diverse SAP gerelateerde onderwerpen. VNSG: Verbindt. Versterkt.

 

SAVE THE DATE | 4 april
VNSG Developersdag
Bekijk hier het volledige programma!   

Op deze dag komen developers uit heel Nederland bij elkaar om de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied te delen en te horen. Natuurlijk is deze dag hét moment om bij te praten met je medevakspecialisten.

SAVE THE DATE | 17 april
Workflow Management Workshop
Met de specialisten van SAP Walldorf!   

Focusgroep WFM en SAP Development organiseren op 17 april een informatieve en interessante middag. De SAP experts praten ons bij over de nieuwste ontwikkelingen. Naast een overview van Workflow in SAP, zijn er twee hands-on sessies: SAP Cloud Platform Workflow Services & Deep dive - Flexible workflow in S/4HANA.

Actueel

VNSG Developersdag maakt vierde, extra, track bekend

20-3-2019
[img=/iMIS/images/Events/Developers 2019 Vierkant.jpg]VNSG[/img] Aanvullend op de eerste drie tracks, heeft het programmateam nu een vierde track kunnen toevoegen.

Hans de Labije aangesteld als directeur van de VNSG

18-3-2019
[img=/iMIS/images/Bureau/Hans de Labije vierkant.jpg]VNSG[/img] Bestuur benoemt De Labije als opvolger van Rob van der Marck.

Directeur Rob van der Marck vertrekt bij de VNSG

15-3-2019
[img=/iMIS/images/Bureau/2019 RobvanderMarck.jpeg]VNSG[/img] Per 1 april gaat hij aan de slag bij adviesbureau KPMG als Senior Manager in hun Enterprise Solutions en SAP practice. Over zijn opvolging volgt volgende week meer informatie.

Samen aan de toekomst van de VNSG bouwen

7-3-2019
[img=/IMIS/images/nieuws/20190306 Direct Research.jpg]VNSG[/img]Voor het opstellen van een meerjarenbeleidsplan heeft de VNSG marktonderzoeksbureau Direct Research ingeschakeld. Met hulp van onze leden kijken we naar de relevante behoeften.

SAVE THE DATE | 9 april
VNSG HR Village
@ Spoorwegmuseum Utrecht   

Werken in teams, behouden van de juiste kennis, het welzijn van medewerkers en digitalisering zijn belangrijke uitdagingen voor HR. Wil je met vakgenoten jouw spoorboekje delen en leren van elkaars wissels? Doe inspiratie op voor jouw HR-agenda voor de komende jaren!

SAVE THE DATE | 18 april 2019
Workshop Mendix - web modellering 
Speciaal voor Young Professionals! 

Er staat een hands-on web modellering sessie op de planning, gericht op de business cases. Na deze inspirerende sessie volgt een live demo over hoe je Mendix met SAP kan integreren. Wees er snel bij want er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!


 

Blogs

Wat zijn de consequenties van het nieuwe licentiemodel van SAP

7-3-2019
[img=/iMIS/images/Kennisportaal/Licentiemodel/Vierkant indirect gebruik.jpg]VNSG[/img]Er is veel algemene informatie beschikbaar over het nieuwe licentiemodel van SAP voor indirect gebruik. Over de consequenties wordt echter nog weinig geschreven. Wa

Digitalisering is veel meer dan alleen IT

6-2-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/20190204 Blog digitale transformatie meer dan it.jpg]VNSG[/img] De digitale transformatie komt met mogelijkheden en uitdagingen. De mogelijkheid om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, innovatie tastbaar te maken in

Wat verandert er nu concreet met het nieuwe licentiemodel voor indirect gebruik van SAP?

4-2-2019
[img=/iMIS/images/Kennisportaal/Licentiemodel/Vierkant indirect gebruik.jpg]VNSG[/img]Zo’n twee jaar geleden hebben wij vanuit de VNSG, via het internationale netwerk SUGEN (SAP User Group Executive Network), aangekaart dat het licentiemodel van SAP

Met BI4SAP Live kan Pure Ingredients flink groeien

29-1-2019
[img=/iMIS/images/Blogs/20190124 Pure vierkant.png]VNSG[/img] Pure Ingredients maakte overzichten in Excel op basis van gegevens die het uit SAP ERP haalde. “Dat kostte veel tijd”, zegt Wil Janssen, financieel directeur van Pure Ingredients. “We groe
Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 
 
Van applicatiebeheerder tot SAP Consultant en van KLM tot G-Star!
Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.

Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP

At axl & trax, SAP security is not just one of the many delivered services. axl & trax is dedicated to deliver services on SAP security, control and GRC. All consultants of axl & trax are trained and experienced professionals in these domains. www.axl-trax.com

Our strengths are your value
• independent,
• exclusively focused on GRC and security,
• well
referenced experts on the security market.

                                     'The Security Company for SAP environments'

Sluit je vandaag nog aan bij de VNSG en start direct om het maximale uit SAP te halen!

Lid zijn van de VNSG is een unieke en kosteneffectieve manier om je eigen SAP-vaardigheden verder te ontwikkelen en om meer waarde te creëren voor je organisatie.

Doe mee