Actueel

Videoboodschap Christian Klein

1-12-2022
[img=/iMIS/images/Nieuws/ChristianKlein.jpg]VNSG[/img] Voor de 50ste verjaardag van SAP heeft Christian Klein een video over de kracht en het belang van de gebruikersverenigingen wereldwijd in samenwerking met SAP.

Digital Access Adoption Program (DAAP) wordt tot nader orde verlengd

20-11-2022
[img=/iMIS/images/Nieuws/20200507 Verlenging DAAP.jpg]VNSG[/img] Het Digital Access Adoption Program (DAAP) werd in 2019 opgezet om klanten van SAP de mogelijkheid te geven over te stappen naar een nieuw licentiemodel voor Indirect Access.

Hans de Labije vertrekt per 1 januari 2023 bij de VNSG

7-11-2022
[img=/iMIS/images/logos/VNSG_logo_payoff_grijs_RGB.png]VNSG[/img]Na een samenwerking van ruim 16 jaar hebben Hans de Labije en de VNSG in onderling overleg besloten om per 1 januari 2023 uit elkaar te gaan.

Besturen van een focusgroep, waar verbinden en versterken centraal staat

27-10-2022
[img=/iMIS/images/website/Focusgroepbestuurslid worden.jpg]VNSG[/img]Heb je altijd al bestuurservaring op willen doen? Weet jij alles van hoe jouw bedrijf met SAP omgaat maar ben je ook benieuwd naar hoe andere bedrijven het maximale uit hun SAP-soft

Blogs

Grip op food: van ERP-systeem tot bedrijfsproces

14-10-2022
[img=/iMIS/images/blogs/ebook_food-newsletter-400x400 (1).jpg]VNSG[/img]Gesponsord delaware: Download het e-book en laat je inspireren hoe je maximale waarde uit een ERP-systeem haalt dat is afgestemd op uitdagingen in food.

VNSG Magazine nu ook online beschikbaar

5-10-2022
[img=/iMIS/images/Blogs/VNSG Magazine.JPG]VNSG[/img]In de zomer brachten we weer een papieren magazine uit voor en door onze leden. De online versie hiervan is nu beschikbaar! Bekijk hier de vele gebruikersverhalen, verdiepend nieuws, tips & tricks

Terugblik themamiddag Better together - Samenwerking tussen drie focusgroepen

29-9-2022
[img=/iMIS/images/Blogs/Achtergrond vierkant EAM, DM, ANL 2022.jpg]VNSG[/img]Op 13 september vond de themamiddag Better together plaats: Data als basis voor service en onderhoud. Het was voor het eerst dat drie focusgroepen de handen ineensloegen. An

Doorontwikkeling focusgroepen - Werkgroep onderzoekt uitbreiding met Special Interest Groups

5-9-2022
[img=/iMIS/images/Blogs/Doorontwikeling focusgroepen.jpg]VNSG[/img]Bij circa de helft van alle activiteiten van de VNSG zijn de focusgroepen van de vereniging nauw betrokken. Een werkgroep buigt zich over de doorontwikkeling van de focusgroepen enWist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP