Actueel

Willem-Jan van Tongeren nieuwe bestuursvoorzitter VNSG

2-12-2020
[img=/iMIS/images/Bureau/Willem-Jan van Tongeren Bewerkt - vierkant klein2.JPG]VNSG[/img] Tijdens de jaarlijkse ALV is Willem-Jan van Tongeren als nieuwe bestuursvoorzitter gekozen. Ook verwelkomen we Richard van der Laan als nieuw bestuurslid.

Recordings en presentaties VNSG Focus Online beschikbaar

11-11-2020
[img=/iMIS/images/vnsgfocusonline/Overzicht recording pagina.JPG]VNSG[/img] Er hebben bijna 1000 leden aan VNSG Focus Online deelgenomen. Dankzij de sprekers, vrijwilligers en partners stond er een dijk van een programma dat door de deelnemers

Inschrijving VNSG Focus Online geopend

24-9-2020
[img=/iMIS/images/events/VNSG_Focus online_banner_vierkant.jpg]VNSG[/img] De inschrijving voor VNSG Focus Online is geopend! Bekijk het programma en schrijf je kosteloos in voor een of meer van de vele interessante sessies.

Blogs

Update Focusgroep CX

28-1-2021
[img=/iMIS/images/Blogs/customer experience vierkant.jpg]VNSG[/img]Regina de Jong stelt zich voor als nieuw kernteamlid van de focusgroep CX. Ze praat je ook bij over de eerste webinar voor de focusgroep CX dit jaar.

Vier gebruikersverhalen S/4HANA - Deel 1

21-1-2021
[img=/iMIS/images/S4HANA_vierkant.jpg]VNSG[/img]Vier SAP-gebruikers delen hun ervaringen over de overstap naar S/4HANA. In dit deel komt de NS en de samenwerking van vijf ministeries aan bod.

Top 10 meest gelezen blogs VNSG in 2020

15-1-2021
[img=/iMIS/images/Blogs/20180110 Top 10 items.jpg]VNSG[/img] In deze blog kijken we nog even terug naar 2020. Welke artikelen werden het meest gelezen? Bekijk snel de diverse top 10!Wist je dat de VNSG vacaturebank bestaat uit zeer diverse vacatures van verschillende bedrijven? 

Bekijk ze hier

 

Lidmaatschap

Welke versie van SAP je ook gebruikt, we bieden je een lidmaatschap dat voldoet aan al je bedrijfsbehoeften. Van een volledig bedrijfslidmaatschap tot SAP Business One en SAP BusinessByDesign, allemaal ondersteund door gratis evenementen die je het hele jaar door kunt bijwonen.


Lidmaatschap

Evenementen

We organiseren jaarlijks meer dan 100 evenementen over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen. Van seminars en focusgroepbijeenkomsten tot workshops, masterclasses en webinars.

Evenementen

Beïnvloeding SAP

Als lid van de SAP gebruikerscommunity kun je je mening geven! Van Business One tot Business ByDesign, Business Suite of S/4HANA: laat je stem horen om de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -services te verbeteren, te beïnvloeden en te sturen.


Beïnvloeding van SAP