Welkom bij de Nederlandse SAP gebruikerscommunity

Binnen onze gebruikerscommunity zijn ruim 8000 SAP-professionals actief die werkzaam zijn bij 700 verschillende bedrijven in Nederland en Vlaanderen. We organiseren ieder jaar over diverse SAP-gerelateerde onderwerpen meer dan 100 evenementen, waaronder seminars, focusgroepmeetings, workshops, masterclasses en een reeks webinars. En natuurlijk ons jaarlijkse congres in samenwerking met SAP Nederland: Connect to Innovate.

"Ons doel is om kennisuitwisseling, best practices en een netwerk tussen leden te faciliteren.

Daarnaast zijn we een onafhankelijke stem namens SAP-gebruikers en bieden we een kanaal voor SAP om met klanten te communiceren."

Waarom doen we wat we doen?

Vervullen van de behoefte die SAP-gebruikers hebben om onderling ervaringen uit te wisselen over de plaats die SAP inneemt binnen een organisatie. 

Waardecreatie, waardebehoud en verantwoording van de investering.
"Alles uit SAP halen!"

Wat is onze visie?


Door ervaringen met elkaar te delen kun je weloverwogen keuzes maken over de rol en impact van SAP binnen je organisatie, kijkend naar de mogelijkheden en het afbreukrisico.
Samen weet je meer dan alleen én samen bereik je meer dan alleen.

Wat zijn onze doelen?

• Faciliteren van kennisuitwisseling, beste practices en een netwerk onder leden

• Een onafhankelijke stem zijn voor SAP-gebruikers in Nederland

• Een nauwe samenwerking met SAP Nederland en SAP SE

• Een platform bieden voor leden om SAP te beïnvloeden en de toekomstige ontwikkeling van SAP-producten en -diensten te stimuleren

• Een kanaal bieden voor SAP om met gebruikers te communiceren


Waarom met ons meedoen?


1. De collectieve stem voor SAP-gebruikers
Als een onafhankelijke organisatie brengen we de stemmen van al onze leden bij elkaar en leveren deze rechtstreeks aan SAP. Wij bieden ook een platform voor onze leden om de toekomstige ontwikkeling van de SAP-producten en -services die organisaties gebruiken te beïnvloeden en te sturen.


2. Uniek en kostenbesparend
Het lidmaatschap van de VNSG bespaart je organisatie waardevolle tijd en geld doordat je kunt putten uit een community met uitgebreide ervaring en kennis van SAP. Als lid heb je toegang tot een aantal speciale ‘members-only’ voordelen, waaronder korting op de SAP Learning Hub, deelname aan focusgroepen, events en webinars. En daarnaast ben je van harte welkom op Connect to Innovate; hét jaarlijkse inspiratie-evenement van de VNSG en SAP Nederland waar professionals samen de laatste ontwikkelingen en trends ontdekken. 


3. Netwerken en leren
Welk SAP-product je ook gebruikt, we organiseren het hele jaar door tal van evenementen om je kennis te verbreden tijdens expertsessies vanuit ‘collega-gebruikers’, partners en SAP zelf. Daarnaast vergroot je meteen op een eenvoudige manier je netwerk.


4. Onbeperkt aantal gebruikers
Met het VNSG-lidmaatschap kun je een onbeperkt aantal gebruikers binnen je organisatie registreren, allemaal voor één enkel lidmaatschapsbedrag. Haal alles uit je lidmaatschap, waarmee je waarde creëert voor de hele organisatie.