SAP Logistiek Consultant |CGI Nederland

Locatie: Nederland, Randstad
Geplaatst op: 27 november 2023

Functiebeschrijving:
Draag bij aan projecten met impact op de veiligheid binnen Nederland bij CGI!

Jouw rol in ons team:
Als SAP Consultant ben je betrokken bij vraagstukken en integratieaspecten van SAP in het logistieke domein. Je bent bereid om nieuwe SAP uitdagingen zoals S/4HANA eigen te maken en dit te delen met jouw collega’s.
Denk aan het voorstellen en implementeren van wijzigingen in SAP Logistiek; het oplossen van logistieke vraagstukken; het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden in S/4HANA. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van SAP binnen logistieke omgevingen.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent communicatief vaardig, hebt een sterk gevoel voor organisatie en je hebt een 'can do' mentaliteit. Je neemt initiatief en deinst er niet voor terug om problemen op te pakken. Daarbij denk je in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding (ICT / Logistiek)
• Bij voorkeur hands-on ervaring op SAP keten- e/o systeemlogistiek vlak
• Ervaring met het adviseren van klanten met betrekking tot SAP Logistiek
• Kennis van SAP Logistiek met naast SAP basis bij voorkeur tenminste één specialisatie (bijvoorbeeld SCM, EWM, PM, ILS, ECC of DFPS)
• Relevante SAP certificering is een pré
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Waarom CGI?
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied:
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht?
Je werkt binnen de Defensie-unit, onderdeel van de sector Defense, Transport & Logistics. Je maakt deel uit van een toegewijd team en hebt de kans om te werken in een uitdagende omgeving. We zijn een partner voor defensieorganisaties in verschillende NATO-landen, waarbij onze activiteiten variëren van cybersecurity, informatiegestuurd optreden, cloud computing, biometrie en secure hosting tot elektronische oorlogsvoering en command & control, evenals ICT-beheer, systeemintegratie en strategische advisering.

Wat mag je van ons verwachten:
- Bouwen met en op elkaar
- Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.
- Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.
- Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.
- Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!


Specificaties
Dienstbetrekking | Fulltime
Opleidingsniveau | HBO / WO (ICT, logistiek) 
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Vragen over de functie?
Naam 
Martine Fanggiday, Director Consulting Services
Email martine.fanggiday@cgi.com

Telefoonnummer +31 - 6 82 35 44 86

Vragen over de sollicitatieprocedure?
Naam 
| Lilija Alesjkevitsj (Recruitement Business Partner)
Email lilija.alesjkevitsj@cgi.com

Telefoonnummer +31 - 6 25 58 75 97


Solliciteer direct