Voorzitter VNSG focusgroep Utilities, Energy & Water (UTL) @ VNSG
Locatie: 's-Hertogenbosch
Geplaatst op: 15 februari 2022


Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar een persoon werkzaam in de wereld van Utilities, Energy & Water. Jouw organisatie heeft een lidmaatschap bij de VNSG. Je bent het gezicht van de VNSG-focusgroep Utilities, Energy & Water. Je bent enthousiast en je wilt je inzetten om de leden van de focusgroep up-to-date te houden van de nieuwste ontwikkelingen van SAP. Je bent in staat om samen met andere kernteamleden en de VNSG een innoverend en attractief programma voor haar leden te organiseren. Je bent een echte teamspeler. Verder ben je, samen met de secretaris, de schakel tussen het VNSG-bureau en de focusgroepleden.

Over de focusgroep en het voorzitterschap

De focusgroep Energy & Water richt zich op de toepassing van SAP in de energie- of watersector. Het is de combinatie van SAP en de sectoren, die haar interessant maakt. Het doel is het uitwisselen van kennis over ontwikkelingen, gerelateerd aan SAP, in de energiesector of binnen waterbedrijven.  

Gezond drinkwater, en voldoende, hernieuwbare, en betaalbare energie zijn voor de maatschappij van groot belang. Het belang van gezond drinkwater voor mensen is evident.. De ontwikkelingen in de energiesector zullen de komende decennia zeer groot zijn. SAP speelt een belangrijke rol binnen de energie- en watersector. Zij investeert ook om dit te blijven doen.

Jaarlijks worden er meetings georganiseerd waarin de SAP-roadmap of nieuwe ontwikkelingen met elkaar besproken kunnen worden.

Website focusgroep: www.vnsg.nl/UTL

 

Wat biedt het voorzitterschap jou?
Het voorzitterschap is binnen de VNSG een managementfunctie, waarbij je allerlei vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Als voorzitter van een VNSG-focusgroep vergroot je je zakelijk netwerk, werk je samen met SAP en de VNSG. En je krijgt de laatste ontwikkelingen als één van de eersten te horen. 

De VNSG organiseert regelmatig activiteiten waarbij je andere focusgroepbestuursleden ontmoet. Je wordt uitgenodigd om bij grote events van de VNSG als ambassadeur aanwezig te zijn zoals bv. het jaarlijkse tweedaags event wat nu door Covid-19 al twee jaar online heeft moeten plaatsvinden. 
Dat laatste is ook het geval voor de ‘Walldorftrip’.  Een trip waarbij focusgroepbestuurders van diverse Europese gebruikersverenigingen één keer per jaar naar SAP SE in Duitsland reizen om daar met experts vanuit SAP Product Development te spreken. Een uitgelezen mogelijkheid om een netwerk op te bouwen van SAP-experts, nationale én internationale collega’s.

Meer info of belangstelling?

Ben je na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd in deze functie, ken je iemand die deze rol zou kunnen invullen of wil je meer informatie, stuur dan vóór 15 mei een mailtje naar ons. Bij voorkeur met je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen!

Bedankt voor jouw meedenken! 

Met vriendelijke groet,

Mientje Paais en Coco Bosmans
VNSG Bureau
mientje.paais@vnsg.nl  en coco.bosmans@vnsg.nl

 
Specificaties
Dienstverband | Vrijwilligerswerk
Acquisitie| Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Coco Bosmans, Mientje Paais
E-mail | Coco.Bosmans@vnsg.nl, mientje.paais@vnsg.nl 

Telefoonnummer | 073 64 10 200 

Solliciteer