Stagiair Ledenadministratie (m/v) –    16 – 24 uur | VNSG
Plaats: 's-Hertogenbosch
Plaatingsdatum: 8 februari 2022

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is een actieve en professionele vereniging die gebruikers van deze SAP-software faciliteert bij het verhogen van de toegevoegde waarde binnen hun organisatie. Naast kennisdeling en netwerkevents, behartigt de VNSG de belangen van onze leden richting SAP. We zijn actief in het internationale netwerk SUGEN waarin samengewerkt wordt met buitenlandse gebruikersverenigingen om topprioriteiten met SAP te bespreken. Zo beïnvloeden we SAP bij het ontwikkelen en verbeteren van bestaande en nieuwe software. 

Binnen onze vereniging zijn ruim 9000 SAP-professionals actief die werkzaam zijn bij bijna 700 verschillende bedrijven. Samen met onze vrijwilligers binnen de diverse focusgroepen (dit zijn werkgroepen op SAP-gerelateerd gebied) organiseren we jaarlijks diverse evenementen waarbij je kunt denken aan themadagen, informatie- en netwerkbijeenkomsten, webinars, workshops, masterclasses en een congres.

De contacten binnen de vereniging zijn open, informeel en professioneel. De vereniging wordt ondersteund door het VNSG-bureau, waarvan jij ook deel gaat uitmaken. Het bureau bestaat uit een klein team met een open en informele werksfeer waarin je voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Binnen het dagelijkse werk staat het contact met onze vrijwilligers en onze leden centraal. De VNSG is gevestigd in Den Bosch.

VNSG: Verbindt. Versterkt.

Ben jij nauwkeurig? Heb je doorzettingsvermogen? Kun je zelfstandig taken uitvoeren? Wil je helpen om ons ledenbestand te updaten? Ben je communicatief vaardig? Durf je initiatief te nemen? Vind je het leuk om een opdracht met een kop en een staart te hebben, met een meetbaar resultaat? En lijkt het je leuk om te ondersteunen bij het organiseren van evenementen? Dan zoeken we jou! 

Stagiair Ledenadministratie (m/v) –    16 – 24 uur

Wat ga je doen?
Binnen onze vereniging hebben we een ledenbestand en dat bestand dient onderhouden te worden. Bij het updaten van dit bestand hebben wij ondersteuning nodig. Tevens kun je ondersteuning bieden bij het organiseren van evenementen. In alle werkzaamheden word je begeleid.

Daarnaast zouden wij het leuk vinden als je praktisch uitvoerbare ideeën hebt en inbrengt, die kunnen bijdragen aan een efficiënte manier van o.a. netwerkbeheer, organisatie van evenementen, het meten van activiteiten per lid en het activeren van leden.

 Wat heb je nodig?
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Schoolgaand
  • Nauwkeurig
  • Doorzetter
  • Resultaatgericht
  • Kennis van Microsoft Office
  • Ervaring niet nodig, je wordt ingewerkt
     

Wat bieden wij?
We bieden je een stageplek op administratief en organiserend vlak tot en met juni 2022. Een kortere periode kan in overleg. De VNSG biedt een marktconforme stagevergoeding.

Reageren
Als je interesse hebt in deze functie, dan verzoeken wij je vóór 1 maart a.s. te reageren door middel van een e-mail met motivatie en CV naar Bas Klein, Directeur a.i. VNSG, via bas.klein@vnsg.nl. Voor verdere informatie over de functie kun je naast genoemd e-mailadres ook telefonisch contact opnemen middels 073 64 10 200. 
Specificaties
Dienstverband | Stage
Acquisitie| Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Bas klein
E-mail | Bas.klein@vnsg.nl

Telefoonnummer | 073 64 10 200 

Solliciteer