SAP Test Engineer | Sogeti Nederland

Plaats: Vianen en opdrachten door heel Nederland

Aan de slag als SAP Tester
Testen in SAP-omgevingen is echt jouw passie en ambitie. Je houdt van de complexiteit van dit werk en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je snapt dat test automatisering in SAP-omgevingen de norm is in de huidige markt. Sneller feedback kunnen geven over de kwaliteit van SAP-systemen is namelijk essentieel. Je hebt hier al kennis van of wilt je hierin snel verder verdiepen. 

Jij hebt als SAP Test Engineer de kennis en kunde in huis om te werken op het complexe snijvlak van SAP-technologie en bedrijfsprofessen. Als SAP Test Engineer beheers en neutraliseer je de risico’s die bedrijven lopen bij het toepassen van wijzigende SAP-processen en -technieken in hun meest belangrijke bedrijfsprocessen. Met jouw analytische skills weet je feilloos de hobbels op de SAP-weg te doorzien. Je bent het kwaliteitsgeweten en voorkomt liever dan dat je geneest, maar als het nodig is ben je ook die granieten back-up waar iedereen op kan rekenen in een SAP-project.


Een loopbaan die past bij jouw ambities en talenten
Voor Sogeti zijn bedrijfssucces en werknemerskracht twee zijden van dezelfde medaille. Sogeti heeft niet voor niets een giga-aanbod van opleidingen, technische meetings en professionele events. Onze vakmensen zijn onze kracht, daar investeren we graag in! 

SAP Testexperts hebben daarmee de mogelijkheid hun kennis van de nieuwste ontwikkelingen rondom SAP en Testen up-to-date te houden. Hierbij kan je gebruikmaken van meerdere interessante (SAP) Learning & Development platforms en de zeer uitgebreide Sogeti Academy. Ook werken we samen in een hechte groep van specialisten in SAP Testing. Kortom: jouw ontwikkeling staat centraal.

Daarnaast bieden we een uitstekend salaris met daar bovenop een bonusstructuur, auto, laptop en telefonieregeling.

Wij vragen
Ervaren of beginnende Test Engineers met passie voor SAP. Dan moet je denken aan de volgende set aan skills: 

  • Je bent gecertificeerd als of bereid jezelf binnen afzienbare tijd te certificeren tot TMap of ISTQB Testengineer. 
  • Je hebt kennis en aantoonbare ervaring met het testen van een of meerdere SAP-modules. 
  • Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring met SAP op (minimaal) eindgebruikersniveau. 
  • Je hebt ervaring met, en kennis van, DevOps en kan Agile/Scrum werken. 
  • Het belang van Test Automation snap je maar al te goed, daar wil je je in blijven verdiepen. 
  • Tot slot vind je het leuk om je verder te verdiepen in SAP-modulekennis en SAP-methodologieën zoals bijvoorbeeld SAP S/4HANA, SAP Fiori of SAP Solution Manager.

 

Bedrijfsprofiel
Sogeti is het meest bekende en vooraanstaande bedrijf in de wereld van testen en kwaliteit. We zijn de uitvinders van TMap en met meer dan 700 testende collega’s in Nederland hebben we echt volop kennis en ervaring in testen in huis. In diverse guilds delen we onze kennis. Uiteraard hebben we ook een SAP Testing Guild! 

Sogeti faciliteert niet alleen de loopbaanontwikkeling van haar medewerkers, maar zorgt ook voor een prettige, collegiale sfeer. Sogetisten ontmoeten elkaar dan ook geregeld tijdens verschillende (in)formele meetings en recreatieve activiteiten rondom het werk. Sogetisten werken in opdrachten bij gerenommeerde bedrijven waar ze gekend worden als uiterst professioneel, gedreven en resultaatgericht. Kortom: een professional van Sogeti is een top-professional!

Ben jij die kwaliteitsgedreven SAP Tester die ons team van specialisten komt versterken? Stuur dan je motivatie en CV op naar sollicitatie@sogeti.com t.a.v. Tijs Wonders!

Specificaties
Niveau | Tenminste HBO werk- en denkniveau
Dienstbetrekking | Fulltime
Acquisitie| Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Tijs Wonders
E-mail | s
ollicitatie@sogeti.com


Solliciteer direct