SAP Technology Consultant | Stedin

Locatie: Delft
Geplaatst op: 28 maart 2022


Energietransitie mogelijk maken. Dat doe je elke dag. 
Stedin zorgt voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. IT speelt daarbij een sleutelrol, omdat Stedin digitaliseert. Onze producten en diensten helpen de energietransitie waar te maken. Hoe we dat doen? Door te werken met en te leren van de nieuwste technieken en slimme collega’s. Samen werken we vandaag aan de oplossingen van morgen. Doe jij mee?

Een leefwereld vol nieuwe energie. Daar maken we werk van.
365 dagen per jaar rekenen 2,3 miljoen klanten op ons. 24/7 leveren we energie via onze netten. Die tot de meest betrouwbare van de wereld behoren. Daar zijn we trots op. Want nu de vraag naar energie groter is dan ooit, moet er ook groot vertrouwen zijn.

Zoals we ook voor de komende energiegeneraties vol vertrouwen overgaan op schone energie. Uit bronnen die niet opraken en de planeet niet uitputten of vervuilen. 

Dit vraagt om flinke aanpassingen van ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen ons daarbij. Net als een goede samenwerking tussen iedereen die betrokken is bij onze energievoorziening. Alleen dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag. Samen kunnen we dat voor elkaar krijgen. 

Toekomst netbeheer. Daar ligt onze focus.
De uitdaging van de energietransitie is groot. Maar wij gaan ervoor. Door innovatief te zijn, leiderschap te tonen en onze dienstverlening goed en op tijd uit te voeren. En natuurlijk moeten we zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we hard aan een schonere organisatie  als het aankomt op milieu, mobiliteitduurzaamheid en het gebruik van energie en grondstoffen. Waar we in geloven, willen we ook beloven. Richting klanten, partners, relaties en toekomstige collega’s.

Onze strategische speerpunten. Dit zijn ze. 
Praten over missie en visie is makkelijk. Wij maken er werk van. En hebben drie speerpunten: beter netbeheer, energietransitie mogelijk maken én duurzame bedrijfsvoering.

 
Wat ga je doen?

Stedin zoekt een SAP technology consultant. Sinds 2018 hebben wij een omvangrijke migratie van onze SAP-omgeving naar de SAP HANA Enterprise Cloud (HEC) uitgevoerd. In deze omgeving draaien vrijwel alle systemen op HANA. Het applicatie landschap bestaat uit o.a. BW-, PO-, BO-, ECC-, CRM en SAP Cloud systemen. Het technisch beheer van de SAP systemen in de HANA Enterprise Cloud wordt door SAP uitgevoerd. Het SAP Basis team is verantwoordelijk voor het Technisch Applicatie Beheer, de connectiviteit en Security. Ze biedt technische ondersteuning aan de interne ontwikkelteams die op deze omgevingen SAP georiënteerde oplossingen leveren.

Voor het SAP Basis Team zoeken we een ervaren senior SAP technology consultant. Je beheert de SAP systemen en databases en zorgt ervoor dat alle SAP systemen optimaal blijven draaien. Jij zorgt voor proactieve monitoring. Want zo lossen jij en je collega’s incidenten op voor de gevolgen zichtbaar worden. Je geeft graag advies en ondersteuning bij technische innovaties (SAP HANA). En je draait je hand niet om voor het geven van advies bij technische problemen. Software patches en upgrades zijn jou niet onbekend. Jij bent de link tussen ontwikkelteams van de functionele collega’s en SAP. Kortom, genoeg te doen.
Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het SAP Basis team in Delft. Je team bestaat uit 7 collega’s en zij zullen je in korte tijd “on the job” vertrouwd maken met het Stedin SAP Landschap en de binnen het team gehanteerde werkwijze.

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt  ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Delft; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

Wat breng jij mee?

Je bent een ontdekker. Nieuwe dingen leren en uitproberen. Met jouw lef, hoge energieniveau en positieve instelling zet je elke dag die extra stap. Je zoekt een plek om jouw ambities waar te maken waar pro-activiteit verwelkomd wordt. Jij hebt een pro-actieve houding met analytische vaardigheden. Jij hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en bent een echte teamspeler, dit niet alleen met je eigen team, maar ook binnen een gehele IT organisatie. En ja, dat vind je bij Stedin.
Wat jou verder onze nieuwe senior SAP technology consultant maakt?

 • Je hebt ervaring als basisconsultant in verschillende SAP-omgevingen met ervaring met SAP Netweaver 7.x en ervaring in zowel beheer als wijzigingen\upgrades. Je hebt tevens ervaring met SAP omgevingen in de Cloud (bij voorkeur SAP HANA Enterprise Cloud)
 •  Je hebt kennis van de werking van HANA databases en je bent vertrouwd met connectiviteit & security vraagstukken en ook met SAAS oplossingen (van SAP) i.r.t. SAP Basis
 • Je bent bereid buiten werktijden te werken (stand-by, releases, coördinatie)
 •  Je hebt ervaring met het werken in een agile/scrum omgeving
 •  Je beheerst de Nederlandse taal (fluent Dutch is mandatory)
 

Wat bieden wij jou?

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 5.692 bruto per maand als je 40 uur per week werkt
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen (max 35,5 dagen), kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé: Werk is belangrijk, maar thuis ook
 • Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer! 
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding
 
Specificaties
Dienstbetrekking | Fulltime
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Désirée van Rooij-Lapré
E-mail | desiree.vanrooijlapre@stedin.net


Solliciteer direct