SAP Logistiek / P2P Consultant | Stedin

Locatie: Delft
Geplaatst op: 28 maart 2022


Energietransitie mogelijk maken. Dat doe je elke dag. 
Stedin zorgt voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. IT speelt daarbij een sleutelrol, omdat Stedin digitaliseert. Onze producten en diensten helpen de energietransitie waar te maken. Hoe we dat doen? Door te werken met en te leren van de nieuwste technieken en slimme collega’s. Samen werken we vandaag aan de oplossingen van morgen. Doe jij mee?

Een leefwereld vol nieuwe energie. Daar maken we werk van.
365 dagen per jaar rekenen 2,3 miljoen klanten op ons. 24/7 leveren we energie via onze netten. Die tot de meest betrouwbare van de wereld behoren. Daar zijn we trots op. Want nu de vraag naar energie groter is dan ooit, moet er ook groot vertrouwen zijn.

Zoals we ook voor de komende energiegeneraties vol vertrouwen overgaan op schone energie. Uit bronnen die niet opraken en de planeet niet uitputten of vervuilen. 

Dit vraagt om flinke aanpassingen van ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen ons daarbij. Net als een goede samenwerking tussen iedereen die betrokken is bij onze energievoorziening. Alleen dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag. Samen kunnen we dat voor elkaar krijgen. 

Toekomst netbeheer. Daar ligt onze focus.
De uitdaging van de energietransitie is groot. Maar wij gaan ervoor. Door innovatief te zijn, leiderschap te tonen en onze dienstverlening goed en op tijd uit te voeren. En natuurlijk moeten we zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we hard aan een schonere organisatie  als het aankomt op milieu, mobiliteitduurzaamheid en het gebruik van energie en grondstoffen. Waar we in geloven, willen we ook beloven. Richting klanten, partners, relaties en toekomstige collega’s.

Onze strategische speerpunten. Dit zijn ze. 
Praten over missie en visie is makkelijk. Wij maken er werk van. En hebben drie speerpunten: beter netbeheer, energietransitie mogelijk maken én duurzame bedrijfsvoering.

 
Wat ga je doen?

Stedin zoekt een SAP Logistiek/P2PConsultant. Want ook binnen IT is bij Stedin de komende jaren genoeg te doen. Door de energietransitie komt er veel extra werk op ons af. Zo willen wij een nog wendbaardere netbeheerder worden door een flexibele ICT inrichting te realiseren. Binnen het scrumteam Staven ben je verantwoordelijk voor DevOps van de logistieke en inkoop gerelateerde processen binnen Stedin. Omdat er in scrumteams wordt gewerkt zullen wijzigingen vanuit de Product Owner het team in stromen. Als scrumteam ben je verantwoordelijk voor de op te leveren userstories.

Als SAP logistiek / P2P consultant werk je in een hecht scrumteam, het Staven team. Daarbinnen ondersteun je de inrichting en implementatie van de logistieke en inkoop gerelateerde processen. Op een Agile manier. Hiernaast werk je in een DevOps team dat producten voor de business beheert en ontwikkelt. Weinig hiërarchie en veel vrijheid. Dat maakt het werken bij Stedin zo leuk!

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt als het weer kan en mag ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Delft; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. 

Wat breng jij mee?
Je bent een verbinder. Jouw uitdaging is Stedin te helpen in de energietransitie. Dat geeft jou energie! Je hebt lef, schakelt snel en met je positieve instelling zet je elke dag die extra stap. Je bent een problem solver met oog voor kwaliteit en resultaat. Je zoekt een plek om jouw ambities waar te maken waar pro-activiteit verwelkomd wordt. En ja, dat vind je bij Stedin.  Wat jou verder onze SAP Logistiek/P2P consultant maakt?

Je hebt een afgeronde hbo opleiding.
Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring op gebied van S/4 HANA SAP MM.
Je hebt ervaring met Ariba, (e)WM is een pre.
Je kent de nieuwe technologieën en ontwikkelingen in jouw vakgebied.
Je hebt kennis van en ervaring met Agile werken.
Je bent communicatief vaardig in Nederlands.

Wat bieden wij jou?

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.
Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €4.750,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt. 
Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen (max. 35,5 dagen), kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.
Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook. 
Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

Specificaties
Dienstbetrekking | Fulltime
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Désirée van Rooij-Lapré
E-mail | desiree.vanrooijlapre@stedin.net


Solliciteer direct