SAP EWM Consultant | CGI Nederland

Locatie: Diverse locaties
Geplaatst op: 21 april 2023


Functieomschrijving
Als SAP EWM Consultant draag je bij aan maatschappelijk relevante projecten met impact op de veiligheid binnen Nederland. 

Wat ga je doen?
Als SAP EWM Consultant adviseer je onze klanten in vraagstukken bij gebruik van SAP in het logistieke domein. Samen met de klant werk je op locatie aan logistieke oplossingen. Daarbij ben je in staat je klant mee te nemen in je verhaal. Dit doe je door je te verdiepen in de klant problematiek. Je zet dit vervolgens om in haalbare oplossingen. Van idee tot implementatie ben je betrokken. Je hebt invloed op de gerealiseerde resultaten. 

Naast een coördinerende en adviserende rol ben je bereid hands-on werkzaamheden uit te voeren. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van SAP en EWM. Je bent in staat deze kennis met veel passie te delen met jouw CGI collega’s. Je hebt een actief EWM kennisnetwerk. 

‘Van CGI krijgen we de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en kennis events. We delen veel kennis binnen onze SAP practice in Nederland en ook internationaal zoeken we elkaar op. Wereldwijd werken we samen en delen kennis met meer dan 3000 SAP Experts’ 

Elmar Welter – SAP Consultant 

Wat breng je mee?
Je bent communicatief vaardig, hebt een sterk gevoel voor organisatie en je hebt een 'can do' mentaliteit. Je neemt initiatief en deinst er niet voor terug om problemen op te pakken. Daarbij denk je in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast heb je: 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding (ICT / Logistiek) 
  • Meer dan 3 jaar werkervaring als SAP Consultant 
  • SAP- kennis van en (hands-on) ervaring met SAP EWM 
  • Goede analytische vaardigheden 
  • Goede communicatieve vaardigheden 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal! 

Waar kom je terecht?
Als SAP EWM consultant kom jij te werken voor de unit Defensie, onderdeel van de sector Government.  
Je komt terecht in een uitdagende omgeving en maakt deel uit van een betrokken en hecht team. Dit team is betrokken bij complexe innovatieve SAP projecten en services bij Defensie. Wij ondersteunen Defensie in haar continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht. Bovendien help je mee aan een belangrijk aspect van onze maatschappij, de veiligheid van 17 miljoen mensen. 

Voor Defensie zijn we een trusted partner met een jarenlange relatie. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij sterk teamwerk. Enthousiaste en gedreven mensen met een ‘can do’ mentaliteit, dat kenmerkt ons SAP team! 

Op het gebied van SAP EWM kent CGI een internationale community. Je krijgt te maken EWM collega’s in Spanje, Frankrijk en Zweden die werken voor grote internationale bedrijven. Zij wisselen kennis uit, ontwikkelen nieuwe ideeën en toepassingen en kennen elkaars sterke punten. Daarmee wordt je onderdeel van ons CGI verhaal! 

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan snel contact met je op. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, kun je contact opnemen met Martine Fanggiday, Director Consulting Services, Tel +31 6 8235 4486 e-mail martine.fanggiday@cgi.com of Marc de Gier, Practice Leader SAP, Tel +31 6 4784 2251 e-mail marc.de.gier@cgi.com

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via lilija.alesjkevitsj@cgi.com

Solliciteer direct via deze link.
 
 
Specificaties
Dienstbetrekking | Fulltime
Opleidingsniveau | HBO / WO
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam Martine Fanggiday
E-mail  martine.fanggiday@cgi.com

Telefoonnummer +31 6 82 35 44 86


Solliciteer direct