Projectmanager SAP S/4HANA | CGI Nederland

Locatie: Diverse locaties
Geplaatst op: 21 april 2023


Functieomschrijving
Ben jij een ondernemend type (vrouw/man) met als projectmanager gedegen ERP ervaring die zich wil inzetten voor de veiligheid van Nederland? Dan bieden wij jou een unieke kans! Door als ervaren SAP projectmanager een groot team van consultants aan te sturen kun je succesvolle projecten leiden bij grote klanten in het publieke domein. CGI biedt je een inspirerende internationale omgeving waarbinnen je alle ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen. 

Wat ga je doen?
Bij onze klanten worden in de komende tijd grote SAP S/4HANA-projecten uitgevoerd. Je toekomstige collega’s zijn stuk voor stuk ervaren SAP consultants en kennen de wereld van Defensie goed. Het is jouw taak om de projecten met succes af te ronden. Dat doe je door op te leveren volgens afspraak waarbij jouw klant tevreden kan terugkijken op de samenwerking en het resultaat.

‘CGI heeft op het gebied van SAP veel ervaring met implementatietrajecten en beheer. Nieuwe producten en diensten die SAP biedt worden door CGI geselecteerd en in klantsituaties toegepast om een duurzame oplossing te realiseren. Een groot netwerk, kennis van de nieuwste SAP-technologieën en het opbouwen van relaties, dat is de kracht van CGI.’

Roy Geerling – SAP Consultant

Ons aanbod
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Als SAP projectmanager maak je onderdeel uit van community die elkaar helpt succesvol te zijn. Zij wisselen kennis uit, ontwikkelen nieuwe ideeën en toepassingen en kennen elkaars sterke punten. Een rol in ons CGI verhaal!

Wat breng je mee?
Je bent een ervaren SAP-projectmanager met liefde voor complexe vraagstukken. Je bent en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP. Je bent communicatief sterk, je kunt structuur geven aan anderen en je weet je collega’s te motiveren. 

Daarnaast:

  • Je hebt tenminste drie jaar ervaring als projectmanager;
  • Je hebt meerdere SAP-implementaties succesvol gemanaged;
  • Je hebt bij voorkeur één SAP S/4HANA project gemanaged;
  • Jouw projecten hebben een brede functionele scope gekend met in ieder geval Financiën, Inkoop en/of Logistiek in scope;
  • Je hebt ervaring om projecten uit te voeren bij de overheid;
  • Relevante certificeringen als projectmanager;
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
Waar kom je terecht?
Je komt terecht in een uitdagende omgeving en maakt deel uit van een zeer betrokken en hecht klantgericht team. Elk team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers, waardoor het voelt alsof je in een klein bedrijf werkt. CGI heeft wereldwijd meer dan 3.000 SAP specialisten die bereikbaar zijn voor kennisdeling. Het SAP team is betrokken bij complexe innovatieve SAP-projecten en services bij Defensie.

Wij ondersteunen Defensie in haar continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht. Bovendien help je mee aan een belangrijk aspect van onze maatschappij, de veiligheid van 17 miljoen mensen. Voor Defensie zijn we een trusted partner met een jarenlange relatie. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij teamwerk. Enthousiaste en gedreven mensen met een ‘can do’ mentaliteit, dat kenmerkt ons SAP team!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 
Vragen over de functie? Stel ze aan Martine Fanggiday, Director Consulting Services via +31 6 82 35 44 86 of via martine.fanggiday@cgi.com of aan Marc de Gier, Director Consulting Expert via +31 6 47 84 22 51 of via marc.de.gier@cgi.com

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via +31 6 25 58 75 97 of via lilija.alesjkevitsj@cgi.com.

Solliciteer direct via deze link.
 
 
Specificaties
Dienstbetrekking | Fulltime
Opleidingsniveau | HBO / WO
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam Martine Fanggiday
E-mail  martine.fanggiday@cgi.com

Telefoonnummer +31 6 82 35 44 86


Solliciteer direct