Business & IT Young Professional Programma | delaware 

Locatie: Den Bosch / Naarden
Geplaatst op: 23 mei 2022


Je bent (bijna) klaar met je studie en je bent je aan het oriënteren op een leuke uitdaging in het arbeidsveld, of sta je open voor een carrière-switch. Weet jij al wat je gaat doen of zit je nog in de onderzoeksfase? Eén ding weet je zeker, jij wilt graag werken in de consultancy. Een innovatieve branche die nooit stil staat én dat is nou net waar jij energie van krijgt maar; hoe weet je nou wat een interessante baan is binnen de Business & IT Consulting branche? 

Via ons Business & IT Young Professional Programma bieden we jou de kans om je op het snijvlak van Business & IT te ontwikkelen en op zoek te gaan waar jouw interesses liggen. Start in de maand september en er staat een geweldig programma op jou te wachten. Aankomend jaar zal in teken staan van jouw ontwikkeling. Je gaat in gesprek met professionals, je krijgt verschillende trainingen en cursussen aangeboden en daarnaast worden jij en je mede trainees uitgedaagd met een business case, die je later in het jaar gaat presenteren aan de solution owners en partners van delaware Nederland. 

Tijdens deze business case ben jij de Senior Consultant en ben jij, samen met je mede trainees, eindverantwoordelijk voor het project bij deze klant. Al met al een interessant programma wat jou erbij gaat helpen om er precies achter te komen wat jij ambieert binnen delaware Nederland en de consultancy wereld.

Wat kan jij van delaware verwachten?

Daarnaast is het fijn als je aan onderstaande competenties voldoet:

 • We care about our people! Samen werken we aan elkaars succes;
 • Best possible you programma! Je staat aan het roer van je eigen carrière en krijgt van ons alle ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken;
 • Meewerken aan verschillende innovatieve projecten, met gerichte coaching van een ervaren collega;
 • Wij investeren in opleidingsmogelijkheden; zoals in consultancy skills trainingen, certificeringen of coaching trajecten;
 • Een passend salaris wat op jouw level wordt afgestemd;
 • Leaseauto naar keuze of mobiliteitsbudget;
 • Nieuwste laptop en telefoon (Samsung / iPhone);
 • Een informele en familiare werksfeer waarbij teamwork en collegialiteit hoog in het vaandel staat;
 • Een levendige activiteitencommissie; Er worden regelmatig activiteiten door en voor onze collega’s georganiseerd. Zoals ons jaarlijkse wintersportuitje, pubquiz, borrels, kerst- en zomerfeesten;
 • Jij krijgt van ons voldoende vrijheid om je eigen werkweek in te delen.
 
Heb jij het in je om deel te nemen aan het delaware Business & IT Young Professional Programma?

Als SuccessFactors Consultant help je onze klanten bij het optimaliseren van hun HR systemen. Onze opdrachten zijn afwisselend en uitdagend. We zetten onze kennis en expertise in op verschillende manieren, soms als leverancier/ implementatiepartner, soms als kennispartner aan de business kant. Enkele voorbeelden van de rollen die wij invullen:

 • Je hebt een afgerond hbo/wo opleiding en affiniteit met bedrijfsprocessen en/of IT;
 • Daarnaast verwachten wij dat je georganiseerd bent, goede communicatieve vaardigheden hebt en je servicegericht opstelt;
  Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt jezelf vinden in onze kern waarden: Care, Commitment, Entrepreneurship, Respect en Team Spirit.
   
Zijn jij en delaware Nederland een perfecte match? 

Wij zijn een internationale organisatie dat geavanceerde ICT-oplossingen en diensten levert en onze klanten begeleidt bij hun zakelijke en digitale transformaties. Wij voorzien hen van de middelen om kritische prioriteiten te realiseren. 

Op dit moment werken we met ongeveer 3300 mensen in 14 verschillende landen. In 2013 zijn wij met succes in Nederland gestart en gaan wij richting de 200 medewerkers verspreid over twee locaties; ‘s Hertogenbosch en Naarden.

Wij ontwikkelen, innoveren en implementeren internationale business consulting, effectieve strategieën en oplossingen voor change management. Naast onze partnerships met SAP, Microsoft, Salesforce en OpenText vertrouwen we op een selecte groep technologiepartners om onze klanten te ondersteunen bij het creëren van een werkelijke omni channel klantervaring.

Bovenal willen we het juiste doen. Wij leveren bedrijfsexpertise die de bedrijven van onze klanten in staat stelt hun volledige potentieel te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact te creëren in een uitdagende wereld. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze relatie met de sociale en ecologische omgeving. 

 
we commit. we deliver.

Wil jij meer weten over dit Young Professional Programma en heb je interesse om bij delaware te werken? Leuk! Dan komen we graag met jou in contact via recruitment_nl@delaware.pro of bel met onze Recruiter, Veronique van Boxtel via telefoonnummer 088 606 91 00

Specificaties
Opleidingsniveau | HBO - WO
Dienstbetrekking |
Fulltime
Acquisitie | Wordt niet op prijs gesteld


Contactgegevens
Naam | Veronique van Boxtel, Recruiter delaware
E-mail | Veronique.vanboxtel@delaware.pro
Telefoonnummer | 06 213 850 13


Solliciteer direct