VNSG Bureau

Het VNSG Bureau is verantwoordelijk voor alle operationele en uitvoerende taken en bestaat uit zeven medewerkers. De leiding van het VNSG Bureau is in handen van de VNSG Directeur. Meer weten over de VNSG? Klik dan hier.
Hans de Labije | Directeur VNSG

De focus van Hans ligt op het verbinden van de visie en ambitie die de VNSG heeft om ook in de toekomst optimaal van waarde te zijn voor onze leden. Innovatie, nieuwe samenwerkingsvormen en uitbreiding van de dienstverlening staan hierbij centraal.
Claudia Bleijswijk | Administratie

Claudia is bij de VNSG verantwoordelijk voor de gehele administratie. Van de financiële administratie, de ledenadministratie, de registraties voor Connect to Innovate, de collectieve inkoop van SAP Learning Hub tot de Algemene Ledenvergadering: Claudia regelt het allemaal achter de schermen.

Neem contact op met Claudia
Hanneke Arts | Communicatie

Vanaf eind 2018 is Hanneke verantwoordelijk voor de communicatie, zoals nieuwsbrieven, content op de website, social media en het digitale platform VNSG Online. Daarnaast houdt ze zich bezig met de young professonial community, de VNSG Vacaturebank en is ze het aanspreekpunt voor promotiemogelijkheden.

Neem contact op met Hanneke
Coco Bosmans | Focusgroepen & SAP Business One Community

Na jaren van eventorganisatie in de horeca is Coco sinds begin 2022 het aanspreekpunt voor de focusgroepen binnen de VNSG. Daarnaast houdt ze zich bezig met de SAP Business One Community, ondersteund bij de themadagen en de jaarlijkse trip van de focusgroepbestuursleden naar SAP Walldorf. 

Neem contact op met Coco
Lauret Mallant | Events

Ruim 22 jaar geleden begon Lauret bij de VNSG. Ze heeft overal haar steentje wel aan bijgedragen. Van themadagen tot Algemene Ledenvergadering en van website tot magazine. Vanaf 2008 lag haar focus op de organisatie van het VNSG Congres en later Connect to Innovate. Inmiddels zijn haar taken breder en gericht op de coördinatie van de diverse evenementen binnen de VNSG. 

Neem contact op met Lauret

 
Mientje Paais | Programma manager 
 
Dankzij de ervaring van Mientje als SAP consultant ligt haar kracht in het verbinden van interessante, inhoudelijke verhalen. Dit doet ze onder andere door het verzorgen van programma’s voor diverse events en denkt ze mee in het doorvertalen van klantverhalen. In het kader van beïnvloeden van SAP is Mientje alweer bijna 5 jaar bezig met het SAP Customer Influence programma.

Neem contact op met Mientje