VNSG Bureau

Het VNSG Bureau is verantwoordelijk voor alle operationele en uitvoerende taken en bestaat uit zeven medewerkers. De leiding van het VNSG Bureau is in handen van de VNSG Directeur. Meer weten over de VNSG? Klik dan hier.
Hans de Labije | Directeur VNSG

De focus van Hans ligt op het verbinden van de visie en ambitie die de VNSG heeft om ook in de toekomst optimaal van waarde te zijn voor onze leden. Innovatie, nieuwe samenwerkingsvormen en uitbreiding van de dienstverlening staan hierbij centraal.
Claudia Bleijswijk | Administratie

Claudia is bij de VNSG verantwoordelijk voor de gehele administratie. Van de financiële administratie, de ledenadministratie, de registraties voor Connect to Innovate, de collectieve inkoop van SAP Learning Hub tot de Algemene Ledenvergadering: Claudia regelt het allemaal achter de schermen.

Neem contact op met Claudia
Hanneke Arts | Communicatie

Vanaf eind 2018 is Hanneke verantwoordelijk voor de communicatie, zoals nieuwsbrieven, content op de website, social media en het digitale platform VNSG Online. Daarnaast houdt ze zich bezig met de young professonial community, de VNSG Vacaturebank en is ze het aanspreekpunt voor promotiemogelijkheden.

Neem contact op met Hanneke
Karin de Jong | Marketing 

De VSNG is een kennisplatform en heeft veel artikelen, zoals klantverhalen en blogs, over diverse onderwerpen. Sinds begin dit jaar zorgt Karin ervoor dat alle digitale content op een gestructureerde en meetbare manier naar buiten wordt gebracht. Het liefst naar alle gebruikers van SAP. Verder houdt ze zich onder andere ook bezig met het werven en binden van leden en de communicatie rond Connect to Innovate.

Neem contact op met Karin
José Vrijhoef | Focusgroepen

José begon ongeveer 11 jaar geleden bij de VNSG met als focus de SAP Business One Community die op dat moment hard groeide. Daarna zijn deze werkzaamheden uitgebreid met activiteiten voor de focusgroepen, zoals communicatie naar focusgroepbestuursleden, bijhouden van bestuurswisselingen en het informeren van nieuwe bestuursleden. 

Neem contact op met José
Lauret Mallant | Connect to Innovate sponsoring

Ruim 22 jaar geleden begon Lauret bij de VNSG. Ze heeft overal haar steentje wel aan bijgedragen. Van themadagen tot Algemene Ledenvergadering en van website tot magazine. Vanaf 2008 ligt haar focus op de organisatie van het VNSG Congres en inmiddels op Connect to Innovate dat elk jaar in oktober plaats vindt.

Neem contact op met Lauret

 
Mientje Paais | Events 
 
Dankzij de ervaring van Mientje als SAP consultant ligt haar kracht in het verbinden van interessante, inhoudelijke verhalen. Dit doet ze onder andere door het verzorgen van programma’s voor diverse events en denkt ze mee in het doorvertalen van klantverhalen. In het kader van beïnvloeden van SAP is Mientje alweer bijna 5 jaar bezig met het SAP Customer Influence programma.

Neem contact op met Mientje