Alle blogs

Hoe krijg je grip op het transformatieproces

[img=/iMIS/images/Henk-Jan Hulshof.jpg]VNSG[/img] Bestaande processen, werkwijzen en organisatievormen zijn continu in beweging en het beheersen van een transformatieproces is een uitdaging voor elke organisatie.
3-1-2018

Licensing Transparency Center

[img=/iMIS/images/Blogs/Rob van der Marck.jpg]VNSG[/img] Nog steeds zijn er veel vragen vanuit onze leden over de interpretatie van (indirect) gebruik van SAP.
18-12-2017

De ultieme digitale transitie

[img=/iMIS/images/Blogs/Paul Ostendorf.jpg]VNSG[/img] Niemand en niets is immuun voor automatisering!
17-12-2017

How can the SAP architecture support digital business transformation?

[img=/iMIS/images/Blogs/afbeelding foto frank luyckx.jpg]VNSG[/img] IoT, Industry 4.0, Block chain, Machine learning, Artificial Intelligence, Data science, Augmented reality, Robotics, Drones, Self driving vehicles.
11-12-2017

De weg naar de ultieme UX-bestemming

[img=/iMIS/images/Blogs/Tamas Szirtes_1.jpg]VNSG[/img] Uiteindelijk wil iedere organisatie naar de ‘ultieme’ UX-bestemming, maar dit is niet van de een op de andere dag mogelijk.
27-11-2017

SAP Cloud Platform Workflow, de eerste ervaringen

[img=/iMIS/images/Blogs/Sander van der Wijngaard.jpg]VNSG[/img] Met SAP Cloud Platform Workflow eenvoudig en snel workflow gebaseerde applicaties ontwikkelen, uitvoeren en beheren.
14-11-2017

Het naadje van de kous

[img=/iMIS/images/Blogs/Frank Gubbels.jpg]VNSG[/img] Snelle en effectieve toegang tot informatie is de sleutel tot succesvol ondernemen.
12-11-2017

Partners