Storysharing

NIEUWE Story's

Hackathon geeft Suiker Unie inzicht
Machine learning niet de juiste weg

"We willen data gebruiken voor het juiste teeltadvies op het juiste moment. Er werd met een heleboel partijen gesproken over data-analyse. Een doorslaggevend succes was dat niet. Allemaal beloven ze de ultieme oplossing....in ruil voor een zak met geld."

Digitale transformatie bij TomTom

“De ontwikkeling die nu gaande is,” legt George de Boer uit, “is dat drie terreinen steeds meer in elkaar schuiven, namelijk de connectiviteit van auto’s, data in realtime voor verkeersinformatie en de technologie voor de zelfrijdende auto. Door deze gebieden met elkaar te combineren, worden revolutionaire producten en diensten mogelijk.

“Er is nog weinig kennis in de markt”

Veel SAP-klanten overwegen een implementatie van HANA of zijn daarmee bezig. Zo ook kledingbedrijf PVH Europe, eigenaar van o.a. Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Wat komt daarbij kijken, waar moet je op letten en wat levert het op?

...meer storysharing

Groei vergt re-design van rollen bij LambWeston/Meijer
Een gesprek met Information Security Officer Renate Hendrikse en SAP-specialist Tim Lynen: “Beveiliging is cruciaal geworden met de nieuwe GDPR-wetgeving rond databescherming.” »
Handvatten om privacygevoelige informatie goed te beveiligen
Bij de gemeente Utrecht staan privacybescherming en informatiebeveiliging (P&IB) al lange tijd hoog op de agenda. Hoe geeft Utrecht hier vorm aan?
»
Meer dan een gebruiksvriendelijke user interface
Hoeveel e-mails staan er in de wachtrij? Hoelang duurt het om deze af te handelen? Wat is de productiviteit per medewerker? Sanoma krijgt met business intelligence antwoord op deze vragen. En Fiori maakt het mogelijk.
»