Collectieve inkoop Learning Hub 2022 weer van start
Net als voorgaande jaren bieden wij van 1 april 2022 tot en met 1 juni 2022 onze leden de succesvolle collectieve inkoopactie SAP Learning Hub aan. Tijdens deze actie kunnen leden van de VNSG met bijna 70% korting een licentie aanschaffen (Professional Edition) waarna ze een jaar lang toegang krijgen tot de SAP Learning Hub, de online leeromgeving met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!).

Leden van de VNSG kunnen nu met een flinke korting een jaar lang toegang krijgen tot de SAP Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP. Ook zeker interessant voor jou als SAP Business One gebruiker! In de Learning Hub zijn er bijna 400 titels beschikbaar op het gebied van SBO, variërend van o.a. een gewone training, een case study, test your knowledge etc. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om de Learning Hub uit te breiden met de aanschaf van een Cloud Certificering.

EXTRA | Als je de SAP Learning Hub aanschaft heb je ook gratis toegang tot  e-books & audiobooks over soft skills trainingen die je kunt downloaden.


Achtergrond
De VNSG is dé plek voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Ook dit jaar voegen wij hier een dimensie aan toe, namelijk de mogelijkheid tot het volgen van online SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. De collectieve inkoop was de afgelopen jaren een groot succes en de vraag naar collectief inkopen bleef, zelfs na sluitingsdatum van het collectief. Vandaar dat wij wederom met SAP deze unieke samenwerking zijn aangegaan.

JA! Ik wil me graag registreren voor de SAP Learning Hub.
Deze actie loopt van woensdag 1 april 2022 tot en met woensdag 1 juni 2022.

Welke cursussen zijn dan interessant voor mij? Enkele voorbeelden:Bekijk hier de volledige lijst met alle SBO-trainingen.
Collectieve aanbieding SAP Learning Hub 2022

Een jaar lang leren: nu geen € 2.760,-, maar al vanaf € 840,- per gebruiker! *

Optie 1: Eén jaar toegang tot de Learning Hub van € 2.760 voor € 840 per gebruiker! *
Optie 2: 
Aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Cloud Certificering voor € 1.150 per gebruiker **

* dit bedrag is exclusief €25,- administratiekosten per transactie en alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG
** Maximaal één combinatiebundel per gebruiker


Aanvullende voorwaarde bij aanschaf optie 2

Vanwege de extreem hoge korting op de aanschaf van een licentie in combinatie met een Cloud Certificering, bieden we deze alleen aan bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 800 personen uit het ledenbestand van de VNSG. Als blijkt dat aan deze voorwaarde niet wordt voldaan, wordt contact opgenomen met de deelnemers over aanpassing van de inschrijving naar afname van een enkele licentie (optie 1).

Extra naamloze licenties
Tijdens deze actie is het ook mogelijk om extra naamloze licenties af te nemen. Je koopt alvast een licentie tegen het kortingstarief voor een toekomstige medewerker. Bij indiensttreding wordt de naamloze licentie dan gekoppeld aan de nieuwe medewerker. Let wel, de einddatum van deze naamloze licentie loopt tot 30 juni 2023, net zoals de andere licenties van deze inkoopactie.

Meer weten over de SAP Learning Hub, de collectieve inkoop via de VNSG en de voorwaarden?
Klik dan hier.