SAP Learning Hub ook interessant voor SBO-gebruikers

Leden van de VNSG kunnen nu met een flinke korting een jaar lang toegang krijgen tot de SAP Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP. Ook zeker interessant voor jou als SAP Business One gebruiker! In de Learning Hub zijn er ruim 400 titels beschikbaar op het gebied van SBO, variërend van o.a. een gewone training, een case study, test your knowledge etc. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om de Learning Hub uit te breiden met extra opties. Hierdoor is het mogelijk een Live Access systeem, een Cloud Certificering of beide opties tegen een zeer aantrekkelijk kortingstarief extra aan te schaffen.

EXTRA | Als je de SAP Learning Hub aanschaft heb je ook gratis toegang tot meer dan 500 e-books & audiobooks over softskills trainingen die je kunt downloaden.


Achtergrond
De VNSG is dé plek voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Voor het vierde jaar op rij voegen wij hieraan een dimensie toe, namelijk de mogelijkheid tot het volgen van online SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. De collectieve inkoop was de afgelopen jaren een groot succes en de vraag naar collectief inkopen bleef, zelfs na sluitingsdatum van het collectief. Vandaar dat wij wederom met SAP deze unieke samenwerking zijn aangegaan.

JA! Ik  wil me graag registreren voor de SAP Learning Hub.
Deze actie loopt van maandag 1 april 2019 tot en met woensdag 5 juni 2019.

Welke cursussen zijn dan interessant voor mij? Enkele voorbeelden:

Collectieve aanbieding SAP Learning Hub 2019

Een jaar lang leren: nu geen € 2.760,-, maar al vanaf € 840,- per gebruiker! *

Optie 1: aanschaf SAP Learning Hub voor € 840,- per gebruiker *

Optie 2: aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Live Access systeem voor € 950,- per gebruiker **

Optie 3: aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. een Cloud Certificering voor € 1.150,- per gebruiker **

Optie 4: aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Live Access systeem en een Cloud Certificering voor € 1.250,- per gebruiker **

* Dit bedrag is excl. € 10,- administratiekosten per transactie en alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van min. 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG

** Maximaal één combinatiebundel per gebruiker

Meer weten over de SAP Learning Hub, de collectieve inkoop via de VNSG en de voorwaarden?