Collectieve aanbieding SAP Learning Hub 2018

Het minimale aantal van 300 deelnemers is gepasseerd en dat betekent dat de collectieve inkoopactie SAP Learning Hub 2018 definitief doorgaat! Het geeft opnieuw de kracht aan van het samenbrengen van gelijkgestemden en wij danken iedereen voor het vertrouwen in de VNSG. De deelnemers hebben met één inschrijving al de contributie voor hun hele organisatie terugverdiend. Tevens blijkt uit de grote belangstelling de toegevoegde waarde van de hub bij het online studeren.
 
Voor iedereen die op dit positieve bericht heeft gewacht alvorens zich in te schrijven, bieden we de gelegenheid om dat alsnog te doen. Je kunt je nog inschrijven tot en met vrijdag 15 juni aanstaande.


Een jaar lang leren: nu geen € 2.760,-, maar al vanaf € 840,- per gebruiker! *

Optie 1: aanschaf SAP Learning Hub voor € 840,- per gebruiker *
Optie 2: aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Live Access systeem voor € 950,- per gebruiker **
Optie 3: aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. een Cloud Certificering voor € 1.150,- per gebruiker **
Optie 4: aanschaf SAP Learning Hub i.c.m. één Live Access systeem en een Cloud Certificering voor € 1.250,- per gebruiker **


NIEUW | extra naamloze licenties
De afgelopen jaren is gebleken dat na sluitingsdatum van het collectief de vraag naar aanschaf van licenties tegen het actietarief bleef, met name voor nieuwe medewerkers. Helaas kunnen wij het actietarief na sluitingsdatum niet meer aanbieden. Het is echter wel mogelijk om tijdens deze actie extra naamloze licenties tegen het kortingstarief aan te schaffen. De naamloze licentie wordt dan, na indiensttreding, gekoppeld aan de nieuwe medewerker waarna deze gelijk aan de slag kan met het online studeren. Let wel, de einddatum van deze naamloze licentie blijft gelijk aan 30 juni 2019.

*   Dit bedrag is excl. € 10,- administratiekosten per transactie en alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van min. 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG
** Maximaal één combinatiebundel per gebruiker


JA! ik wil me graag registreren voor de SAP Learning Hub.


Deze actie loopt van woensdag 18 april 2018 tot en met vrijdag 15 juni 2018.

Wat is de Learning Hub?

De online leeromgeving van SAP met daarin:

• Educational content: ongelimiteerde toegang tot alle officiële SAP-cursussen (ruim 6000!) inclusief role-based learning en certificatiemogelijkheid.

• Non-educational content: bijvoorbeeld content van SAP TechEd.

• Social learning en learning rooms: gestructureerde samenwerking met andere SAP Professionals en SAP Trainers.

• Soft skill trainingen.

Eerste nieuwe trainingen voor S/4HANA Cloud en Leonardo Suite (DIGITAL-ONLY enablement strategy) ALLEEN beschikbaar via SAP Learning Hub.

• Heb je een SuccessFactors certificering dan moet je 1 x per kwartaal een Delta examen via de SAP Learning Hub doen. Dit kan uiteraard ook met de versie van de VNSG. Ditzelfde gaat vanaf augustus 2018 ook gelden voor S/4 HANA Cloud.

• NIEUW De Learning Journeys: met behulp van trainingspaden zie je direct welke trainingen je kunt volgen om je doel te bereiken.

De Learning Hub is persoonsgebonden (named user); de resultaten worden gekoppeld aan je S-user waarmee je trainingshistorie wordt bijgehouden. Indien je nog geen S-user hebt wordt er een S-user voor je aangemaakt.

Daarnaast is de Learning Hub beschikbaar in meerdere talen (o.a. Engels, Duits en Spaans).

Wat is Live Access en Cloud Certificering?

SAP Live Access

• Verbetert de leerervaring met de SAP Learning Hub.

• Geeft toegang tot de geconfigureerde trainingssystemen van SAP Education.

• Ondersteund de cursus oefeningen en biedt de mogelijkheid om het systeem te verkennen.

• Flexibele on-demand beschikbaarheid.

• Eén Live Access systeem (naar keuze) van 20 trainingsuren te gebruiken gedurende 30 dagen in de periode van 1 juli 2018 t/m 30 juni 2019.


Cloud Certificering

• Cloud Certificering (CER0006).

• Van 1 juli 2018 t/m 30 juni 2019 kan de certificering afgenomen worden.

• Je kunt 6x een Cloud Certificering (op verschillende onderdelen) doen waarbij geldt dat je per release maximaal 3x op examen kunt.

Wat krijg ik?

• Toegang tot de Learning Hub van 1 juli 2018 t/m 30 juni 2019.

• Indien extra opties zijn aangeschaft: één Live Access systeem en/of één Cloud Certificering.

 EXTRA | toegang tot meer dan 500 e-books & audiobooks over softskills trainingen in de Learning Hub die je kunt downloaden.


Achtergrond

De VNSG is dé plek voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Voor het vierde jaar op rij voegen wij hieraan een dimensie toe, namelijk de mogelijkheid tot het volgen van online SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. De collectieve inkoop was de afgelopen jaren een groot succes en de vraag naar collectief inkopen bleef, zelfs na sluitingsdatum van het collectief. Vandaar dat wij wederom met SAP deze unieke samenwerking zijn aangegaan.
 
Leden van de VNSG krijgen nu met een flinke korting een jaar lang toegang tot de Learning Hub met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Daarnaast kunnen leden ervoor kiezen om de Learning Hub uit te breiden met extra opties. Hierdoor is het mogelijk een Live Access systeem, een Cloud Certificering of beide opties tegen een zeer aantrekkelijk kortingstarief extra aan te schaffen. Wederom een unieke aanvulling op de SAP Learning Hub!


Info SAP Learning Hub | NL


Info SAP Learning Hub | EN

Voorwaarden

• Deze actie loopt van woensdag 18 april 2018 tot en met vrijdag 15 juni 2018. Na deze datum is deelname aan het collectief niet meer mogelijk en kun je derhalve geen gebruik meer maken van deze aanbieding.

Deze aanbieding is alleen mogelijk bij een collectieve inkoop van de Learning Hub door minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG.

• Indien de inschrijvingen voor de collectieve inkoop op de sluitingsdatum (15 juni 2018) minder dan 300 personen bedraagt wordt de collectieve inkoopactie ingetrokken.

Er kan dan geen beroep worden gedaan op de collectieve prijs van  € 840,- (excl. 10,- administratiekosten) alsmede op de éénmalige prijzen van de diverse opties. 

• Per bedrijfslidmaatschap van de VNSG kunnen maximaal 30 personen zich registeren voor de collectieve inkoopactie.

• De getekende contracten dienen uiterlijk 30 juni 2018 in het bezit te zijn van de VNSG.

• Na inschrijving worden je gegevens automatisch opgenomen in de database van de VNSG. Indien je nog geen VNSG-account hebt wordt er een account aangemaakt waarna je de inloggegevens ontvangt. Vanuit dit account word je op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten op VNSG en SAP gebied.

• Je kunt gebruik maken van de Learning Hub van 1 juli 2018 t/m 30 juni 2019. Automatische verlenging van het contract vindt niet plaats.

• Toegang tot de Learning Hub is persoonsgebonden (named user) en mag niet worden gedeeld met anderen. Misbruik wordt gestraft.

• De deelnemer is verantwoordelijk voor de licentie.

• Deelnemer dient zich te houden aan de regels en de gedragscode zoals zijn opgenomen in de General Terms and Conditions for SAP Cloud Services (Direct) en NL.v.2-2018.

VRAAG! ik ben een SAP Business One gebruiker, wat zijn mijn voordelen?

Meer informatie

Contract collectieve inkoop SAP Learning Hub
Na inschrijving ontvang je via de VNSG een contract voor deelname aan de collectieve inkoop van de Learning Hub alsmede de factuur voor je deelname.

Toegangsbescheiden voor de SAP Learning Hub
Uiterlijk 1 juli 2018 worden de inloggegevens voor de SAP Learning Hub door SAP Education verstrekt aan de deelnemers van deze actie.

Vragen over de collectieve inkoop?
Heb je vragen over deze collectieve inkoop van de SAP Learning Hub dan kun je contact opnemen met de VNSG via telefoonnummer 073-6410200 of per mail via
claudia.bleijswijk@vnsg.nl


Vragen over de SAP Learning Hub?

Heb je vragen over de SAP Learning Hub dan kun je contact opnemen met de SAP Education via telefoonnummer 073-6457740 of per mail via education.netherlands@sap.com.