Productbeïnvloeding

De VNSG ondersteunt actief twee beïnvloedingsprogramma's van SAP die eindgebruikers de mogelijkheid geven om een SAP-productoplossing te verbeteren.

We willen zoveel mogelijk leden kennis laten maken met de projecten binnen twee programma's. Dit doen we via de focusgroepen en onze website. En als er belangrijke, relevante projecten zijn, willen we SAP graag koppelen aan leden die een bepaalde oplossing gebruiken. Daarnaast worden regelmatig sessies georganiseerd met SAP Development om de initiatieven te bespreken. We kijken samen hoe SAP ons als gebruikersvereniging verder kan helpen naamsbekendheid te geven aan de verbeterprojecten.

De initiatieven die wij ondersteunen zijn:

    Customer Engagement Initiatives (CEI)
    Co-creatie voor toekomstige SAP-oplossingen

    Customer Connection programma (CC)
    Verbeteringen in huidige SAP-oplossingen

Direct downloaden van opgeleverde verbeteringen

Hier kun je meteen verbeteringen downloaden binnen bestaande oplossingen van SAP!

Downloaden

SAP Roadmaps


Op zoek naar de meest actuele roadmap van een SAP-product of -oplossing? SAP heeft alle roadmaps op 1 plek neergezet, zodat deze beter vindbaar zijn.

Overzicht Roadmaps

Blijf of de hoogte van alle verbeterinitiatieven!

Meld je eenmalig aan op de Customer Influence website van SAP om op de hoogte te blijven van alle verbeterinitiatieven. 

JOIN

Customer Engagement Initiative
Co-creatie toekomstige SAP-oplossingen

Het SAP Customer Engagement Initiative (CEI) programma geeft SAP gebruikers en partners de mogelijkheid te werken aan het ontwikkelen van toekomstige SAP-oplossingen. Samen met SAP developers bepaal je de richting van een product.


SAP vindt het belangrijk om feedback te ontvangen van haar gebruikers, zodat oplossingen ontwikkeld worden die voldoen aan de behoeftes van haar afnemers. Wil je meedenken en jouw ideeën verwerkt zien in een toekomstige oplossing? Dit is dan de kans om aan te haken.
 


Werk samen met SAP developers aan TOEKOMSTIGE SAP-oplossingen

Customer Connection
Verbeteringen bestaande SAP-oplossingen

SAP reserveert op jaarbasis ontwikkelcapaciteit om diverse verbeterprojecten voor bestaande SAP-oplossingen te bewerkstelligen. Deze verbeteringen worden aangedragen vanuit de gebruikers.

Wil je nu graag je input en mening geven over deze bestaande oplossingen van SAP? Bekijk dan de lopende projecten, lees de uitgebreide omschrijving en doe mee! Na afronding van een project levert SAP verbeteringen op voor deze bestaande oplossingen die jij vervolgens als gebruiker weer direct kunt downloaden.


Actuele projecten & 'verbeteringen' die voor je klaar staan

Actueel

Customer Connection Finance

Update over laatste verbeteringen binnen SAP Finance.
22-11-2017

Hulp gevraagd! Indienen verbeterproject voor S/4HANA

Op verzoek van een van onze leden wil de VNSG een aanvraag indienen bij SAP Development in Duitsland.
18-11-2017