VNSG Focusgroepmeeting Retail

SAP Model Company for Omnichannel Retail

Wilbert Groenen | 27.08.2018  13.34 CETOp dinsdag 18 september staat de volgende Focusgroep Retail bijeenkomst weer op de agenda.


S/4HANA, iedereen hikt er tegen aan. Migratie of greenfield? Maar hoe pak je dat aan? Wat zijn de opties? In 2025 houdt immers de ondersteuning voor ECC 6.x op. De SAP Model Company for Omnichannel Retail kan dan een mogelijke opstart zijn.


De focusgroep meeting van 18 september is geheel gewijd aan de SAP Model Company for Omnichannel Retail. Wat houdt de model company in? Welke functies worden ondersteund en hoe reëel is het om op basis hiervan een S/4HANA implementatie te starten? Deze en nog veel meer vragen komen in deze bijeenkomst aan bod. Wij zijn verheugd om te melden dat we Melanie Hagen (Head of SAP Model Company for Core Retail en Chief Consultant Consumer Industries Services) bereid hebben gevonden om tekst en uitleg te komen geven inclusief een demo. En natuurlijk zal er ook ruimte zijn om jullie vragen te beantwoorden. Kortom, een interessante bijeenkomst voor iedereen die overweegt om de stap naar S/4HANA te maken.


De agenda voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit

  1. Overview - What is SAP Model Company?
  2. SAP Model Company for Retail
    • Value Proposition
    • Architecture (SAP S/4HANA Retail for Merchandise Management, SAP CAR, SAP Cloud Platform, SAP Analytics Cloud)
    • Demo
  3. Implementation Path based on SAP Model Company


Mocht je aanwezig willen zijn, kijk dan hier voor meer informatie. Ik hoop jullie, ook namens Ton Duyser (voorzitter VNSG Focusgroep Retail), te zien op de 18de in Den Bosch.


Met vriendelijke groeten / kind regards,

Wilbert Groenen
Secretaris VNSG Focusgroep Retail