VNSG EPM Kennisdag op 13 maart

Wesley Schulte | 22.02.2018  11.06 CET | EPM, Analytics, Financieel
EVENT


Op dinsdag 13 maart organiseert focusgroep EPM samen met focusgroepen BI en Finance een kennisdag dat in het teken van de EPM suite staat. Inmiddels hebben we een mooie update met betrekking tot het programma: 


Jeanne Bigonnet
, SAP Product Manager Analytics uit Parijs, zal de EPM roadmap toelichten en haar visie geven op de strategische richting van het portfolio. Zij zal ook de Customer Influence sessie leiden en ingaan op de nieuwe beïnvloedingsmogelijkheden voor SAP BPC en aanpalende EPM producten.

Heb je alvast vragen voor Jeanne? Geef ze dan nu al door, zodat we deze door kunnen spelen aan onze gastspreker. Dit kan eenvoudig door een bericht te sturen naar
secretarisEPM@vnsg.nlHiernaast zal Rob Wissink , Lead IT consultant Business Intelligence bij Alliander, ons meenemen in de wijze waarop SAP BPC in de kern van de organisatie is ingezet voor integrale planning van zowel capaciteit als de uitrol van slimme meters. Rob zal hierbij ingaan op de stapsgewijze aanpak van de implementaties BPC voor strategische tot operatonele planniveaus en hoe dit Alliander helpt bij het verwezenlijken van haar doelstellingen. 


Ook is Christian Rudyanto , Director Corporate Accounting & Reporting bij TomTom aanwezig. Hij zal uitleggen hoe ze SAP BPC gebruiken om de recente IFRS15 eisen t.a.v. het correct rapporteren van contractomzet toepassen. In deze case zal toegelicht worden hoe SAP BPC kan helpen om complexe rapportage eisen op een innovatieve wijze op te lossen en te automatiseren. Hierbij wordt zowel de financiële -als de technische kant toegelicht.


De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.


Agenda

13.00 Registratie
13.30 Welkom – Wesley Schulte, secretaris EPM Focusgroep
13.45 TomTom – Christian Rudyanto, Director Corporate Accounting & Reporting
14.30 SAP Roadmap – Jeanne Bigonnet, SAP Product Manager Analytics
15.15 Koffie
15.30 Alliander – Rob Wissink, Lead IT consultant Business Intelligence
16.15 Customer Influence – Jeanne Bigonnet, SAP Product Manager Analytics
16.45 Sluiting – Wesley Schulte
17.00 Borrel


Aanmelden

Heb je je nog niet aangemeld voor deze interessante sessie vol EPM content? Meld je hier aan en we zien je graag op dinsdag 13 maart.


Ben je nog geen lid van de EPM focusgroep en wil je deelnemen? Ga dan naar
www.vnsg.nl/epm en word lid van deze focusgroep!

Vind je dit event leuk? Deel deze dan met anderen. Vast & Zeker komen zij dan ook! #let'smeet