Uitnodiging | Bijeenkomst Design Thinking in Heidelberg

Tamas Szirtes & Henny Claessens, VNSG Focusgroep UEX | 06.06.2018  12.05 CET
EVENTMet genoegen nodigen wij je namens de VNSG Focusgroep User Experience uit om deel te nemen aan een workshop Design Thinking/User Experience op dinsdag 3 juli.


Deze workshop zal helemaal gewijd zijn aan Design Thinking en User Experience en zal doorgaan in het SAP AppHaus te Heidelberg. De workshop zal worden begeleid door de meest ervaren SAP specialisten op deze gebieden.


Het SAP AppHaus in Heidelberg is de bakermat van het SAP AppHaus concept dat inmiddels wereldwijd door SAP wordt toegepast en waar innovaties van SAP in brede zin en vanuit klantcentriek denken worden geïnitieerd. Cruciale kenmerken: co-innovatie met klanten en collaboratie met betrokkenen.


Deze bijeenkomst zal bestaan uit:

 1.      Een presentatie van de nieuwste inzichten inzake Design Thinking
 2.      Een interactieve workshop waarbij de belangrijkste stappen van Design Thinking aan de hand van User Experience casussen zullen worden geoefend.


Deze bijzondere bijeenkomst bieden wij aan voor een bescheiden bijdrage in de kosten van EUR 150,- per persoon. Deze kosten komen naast de reis- en verblijfkosten welke voor eigen rekening zijn.


Voor meer gedetailleerde informatie over het SAP AppHaus zie:
Deze workshop in het SAP Apphaus is uniek van karakter, mis deze kans niet!


Aangezien de bijeenkomst in het SAP AppHaus de hele dag zal omvatten is het de bedoeling om de avond tevoren in Heidelberg aan te komen. Om 19:00 uur is er voor belangstellenden een gezamenlijk avondeten (op eigen kosten) in de Kulturbrauerei, Leyergasse 6, Heidelberg.


Registreer je hier voor deelname aan deze bijeenkomst in Heidelberg