SAP Planning & Mobiele oplossingen in onderhoud

Hoe SAP problemen als de schaarste aan goed technisch personeel te lijf gaat

05.06.2018  13.28 CET | SAP Enterprise Asset Management
Promoted event by IdeoSAP Enterprise Asset Management (EAM) biedt een schat aan functionaliteiten voor iedere onderhoudsorganisatie. Maar weet u wat de mogelijkheden zijn en maakt u hier al optimaal gebruik van?


De markt is aan het aantrekken en dit zien we terug in de toename van de productie en de belasting op assets. Dit heeft grote invloed op de onderhoudsafdeling. Er is immers meer werk te verzetten met hetzelfde aantal technici. Daarnaast is er een grote krapte in de markt, waardoor het lastig is om gekwalificeerd personeel te werven. Hierdoor is de noodzaak hoog om technici uniform te laten werken en optimaal te ondersteunen met de juiste asset informatie. Ook kan de efficiëntie worden verbeterd bij het registreren van de uitgevoerde werkzaamheden.


Hierin kunnen planning- en mobiele oplossingen een grote bijdrage leveren. Deze producten helpen uw bestaande en nieuwe technici snel en eenvoudig de actuele planning in te zien en zorgt ervoor dat alle ingevulde gegevens automatisch in uw SAP EAM systeem opgeslagen worden.Wanneer deze thema’s u aanspreken, nodigen wij u van harte uit voor dit jubileum evenement op 19 juni in Vught.
Ideo, met al meer dan 20 jaar ervaring in SAP en onderhoud, wil haar kennis en ervaring tijdens dit evenement met u delen. Een evenement waar kennis wordt gedeeld, met inspirerende best practices, en voldoende ruimte om te netwerken.


Voor wie?

Manager onderhoud, Management IT manager, Project manager, Reliability engineer, Maintenance engineer, Automation engineer en Planner.


Wat haalt u uit dit event?

Ideo geeft u inzicht in de functionaliteiten van SAP om uw onderhoudsafdeling optimaal te ondersteunen en een antwoord krijgt op de bewegingen en trends in de markt.

Naast bruikbare informatie over de mogelijkheden van SAP EAM om uw onderhoudsafdeling te ondersteunen zal planning van onderhoudsstops, technici en materieel worden besproken. De SAP oplossingen die dit mogelijk maken, worden overzichtelijk getoond. Daarnaast krijgt u advies hoe te beginnen met het mobiele werken binnen een onderhoudsafdeling. Daarbij wordt ingegaan op een specifieke mobiele oplossing die het proces ondersteunt en zetten we samen een business case op. De sprekers tonen u oplossingen die vandaag de dag eenvoudig implementeerbaar zijn en u kunnen helpen in het optimaliseren van uw werk. Naast deze schat aan informatie heeft u voldoende tijd om te netwerken met collega’s van andere bedrijven en maakt u kans op een gratis ‘Business value workshop’, waarin de case voor uw organisatie wordt uitgewerkt.


Meer informatie over programma, sprekers, locatie en registratie