Connect to Innovate

Maak jezelf onmisbaar in de digitale transformatie!

2 & 3 oktober | NBC Congrescentrum Nieuwegein


Heb jij ook zo genoten van een heerlijke zomer? Misschien heb je door de vakanties en de overvloed aan zon gemist dat ook het programma van Connect to Innovate 2018 steeds meer begint te stralen. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kijken uit naar een prachtige editie. In deze update kunnen we weer veel nieuwe namen en interessante informatie met je delen! Meld je snel aan.Kun jij het tempo van de digitale transformatie nog bijbenen? En heb jij alle tools in handen om een bijdrage te leveren aan de upgrade van jouw organisatie naar een ‘intelligent enterprise’? Meld je snel aan voor Connect to Innovate 2018 op 2 en 3 oktober, waar je antwoord krijgt op deze vragen. Ontdek hoe jij de nieuwste mogelijkheden binnen jouw vakgebied slim kunt inzetten. En maak jezelf onmisbaar!


Supply chain & IoT: uitgelichte sessie

Duracell bouwt aan de fabriek van de toekomst. Dankzij nieuwe technologieën zoals machine data, digital twins en machine learning produceert de powerorganisatie nu sneller, slimmer en efficiënter. Paul Nuyts – Digitization and Industry 4.0 project leader bij Duracell – vertelt op 3 oktober hoe je business en IT verbindt to supercharge your supply chain!
Lees meer


Finance: uitgelichte sessie

Hoe gaat blockchain het werk van de treasurer en andere financiële functies veranderen? Hoe helpt dit technologisch concept om kansen te benutten en risico’s te verlagen? SAP’s blockchain champions Serge Segboer en Bart Peijnenburg beantwoorden deze vragen op 2 oktober. Neem alvast een voorproefje met het blog van Serge over blockchain in finance.
Lees het blog


Workforce experience: uitgelichte sessie

Kun je elke medewerker een ultieme ervaring leveren? Verdwijnt de menselijke factor door automatisering in een organisatie? En is HR klaar voor verandering? Laat je op 2 oktober inspireren door Ansgar Ruhnau – HR Director van SAP Nederland. In een interactieve sessie deelt hij zijn visie op de hot topics die spelen binnen het HR-domein.
Lees meer


Spend Management: uitgelichte sessie

Wíj kunnen je natuurlijk vertellen hoe smaakvol de sessie van Ynzo van Zanten – Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely – op 3 oktober wordt, maar dat kan hij zelf veel beter. Daarom liet hij een videoboodschap achter, waarin hij uitlegt waarom je zijn sessie niet mag missen.
Bekijk de video


Customer Experience: uitgelichte sessie

Het Keniaanse bedrijf Ocean Sole tovert jaarlijks ruim 500.000 plastic teenslippers om tot kleurrijke safaribeelden, sleutelhangers en jachttrofeeën. Nicholas Ninaber van Eijben vertelt op 2 en 3 oktober hoe hij samen met zijn broer Michael het merk Ocean Sole definitief op de kaart zette. Dus trek je stoute slippers aan, kom naar de sessie en lees vooral ook het blog van Nicholas.
Lees het blog


Registreer snel!

Connect to Innovate vindt dit jaar plaats op 2 en 3 oktober in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Registreren doe je snel en eenvoudig via
www.connect-to-innovate.nl.


Graag tot ziens in Nieuwegein! En houd in de tussentijd het programma goed in de gaten, want we vullen het de komende weken continu aan met nieuwe namen en workshops.