IT-organisatie van de toekomst | 22 maart

Mientje Paais | 26.02.2018  10.13 CET
EVENT

“Een goede IT-dienstverlener zijn is niet meer voldoende. Deze themadag is een must voor iedereen  die wil leren hoe je de motor voor business-innovatie wordt”
- Rob van der Marck, Directeur VNSG

Op donderdag 22 maart organiseert de VNSG een themadag waarbij de IT-organisatie van de toekomst centraal staat. Tijdens deze dag draait het dit keer niet om de SAP-oplossingen, maar om de organisatie van een IT-landschap met (veel) SAP. Of je nu een IT-afdeling, een SAP Competence Center of een Customer Center of Expertise hebt, het gaat erom dat je richting de toekomst een goede dienstverlener én een partner voor innovatie voor de business bent.


De moderne IT-organisatie heeft haar zaken op het gebied van IT-beheer goed geregeld. Van een reactieve beheerder is IT bij veel organisaties geworden tot een proactieve en complete dienstverlener. In de huidige complexe en snel veranderende wereld is dat alleen niet meer voldoende. De business neemt zelf steeds meer het initiatief om haar behoeften te vervullen met IT-oplossingen en verwacht van de IT-afdeling dat het een partner is die de innovatie aanjaagt en ondersteunt. Tijdens dit thema-evenement draait het dit keer niet om de SAP-oplossingen, maar om de organisatie van een IT-landschap met (veel) SAP. Of je nu een IT-afdeling, een SAP Competence Center of een Customer Center of Expertise hebt, het gaat erom dat je richting de toekomst een goede dienstverlener én een partner voor innovatie voor de business bent.


Keynote sprekers

dr. Barry Derksen
Business-IT Trendwatcher & benchmarker

dr. Barry Derksen geeft het kader voor de dag en schetst de ontwikkelingen in moderne IT-organisaties met onderwerpen als Business & IT alignment, strategie en governance en verandermanagement.


Andreas Heckmann
Global SVP and Head of Product Support

Andreas Heckmann gaat in op wat nodig is om een “next generation” IT-organisatie te worden, wat de uitdagingen zijn bij de transitie van IT-dienstverlener naar innovatie-aanjager en de veranderende rol van de CIO in relatie tot de business. LinkedIn profiel


Praktijkverhalen

Gebruikersverhalen uit de praktijk kunnen niet ontbreken op deze dag. Bedrijven zoals Eneco, Jumbo, Vitens, Danone, Ordina en myBrand delen hun ervaringen op het gebied van:

    - DevOps
    - Lean
    - Agile
    - Change Management
    - Moderne organisatie van projecten en beheer


SAP-expertise sessies

Diverse SAP-experts verzorgen sessies over onderstaande onderwerpen:

    - CCoE in a hybrid landscape
    - Transformation Navigator supporting innovations
    - Next Generation Support
    - Skills & competences for modern IT organisation


Programma | Abtracts van de sessies


Registratie

Meld je aan via de website.

Registratievoorwaarden:

- Dit is een gratis evenement voor VNSG-leden
- Je ontvangt een bevestiging van je deelname
- Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement plaastvindt, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij €50,- bij je organisatie in rekening vanwege de gemaakte kosten.


Wanneer & Waar

22-3-2018 van 08:30 - 18:00
SAP Nederland
Amerikastraat 10, 5232 BE, Den Bosch


Sponsoren

Deel dit evenement, wellicht is het ook interessant voor iemand binnen je netwerk. #useyoursocials