Connect to Innovate 2018 – Call for Papers

24.04.2018  09.18 CETDe tweede editie van Connect to Innovate op 2 en 3 oktober draait om digitale transformatie, vanuit Business- én IT-oogpunt.


Het brede programma biedt volop inspiratie met liefst acht thema’s. Die haken in op actuele en relevante ontwikkelingen binnen verschillende vakgebieden. Ben jij een thought leader in jouw sector en vertel je graag je verhaal en visie?


Call for Papers

Wil je jouw kennis en praktijkervaring graag delen op één van de Connect to Innovate podia? Dien dan nu een abstract voor je presentatie in via de website. Dit kan tot en met woensdag 9 mei. Begin juni krijg je per e-mail bericht of jouw presentatie is geselecteerd voor het programma van Connect to Innovate. Alle abstracts worden beoordeeld op aansluiting bij het thema, praktische relevantie, vernieuwend karakter en kwaliteit.


IJzersterke agenda

Met jouw praktijkervaring en unieke expertise wordt Connect to Innovate een krachtig inspiratie- en netwerkplatform met een ijzersterke agenda. Daarom krijg je als spreker gratis toegang tot het tweedaagse evenement. Die kans laat je toch niet aan je voorbijgaan?


Over Connect to Innovate

Connect to Innovate
is hét inspiratie evenement van VNSG en SAP, waar Business & IT samen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken. Dat betekent twee dagen kennis en ervaring opdoen. En delen!


We zien je abstract graag tegemoet en hopen je te ontmoeten op 2 en 3 oktober!