SUGEN Meeting in Walldorf oktober 2023


Ronald Schippers, Coby Hendriks en Richard van der Laan sloten zich, als afgevaardigden van de VNSG, aan bij de dynamische SUGEN oktober-meeting in Walldorf.Met een warm welkom voor gebruikersgroepen van over de hele wereld begon de eerste sessie met Thomas Saueressig, boardmember van SAP. Hierin werd er gediscussieerd over de productstrategie van SAP, gericht op de cloud, in samenwerking met SAP-klanten. Er is ook gesproken over de ondersteuning van leden die (nog) niet overgaan naar cloud-ERP, en de nieuwste innovaties van SAP.

Van cloud strategieën tot AI en S/4HANA; het evenement bruiste van inzichten! Op de agenda stonden gesprekken over onderhoud, ondersteuning voor On Premise-gebruikers en CRM-tools. SAP-executives, waaronder Saueressig, Sebastian Steinhauser, Jan Gilg en Uwe Grigoleit, deelden waardevolle inzichten. Ook de VNSG deelde haar perspectieven, over ledenbetrokkenheid. 

Ronald Schippers - Directeur VNSG
Er was ruimschoots gelegenheid om te netwerken en om andere gebruikersgroepen te leren kennen. Bovendien zijn er afspraken gemaakt om de banden te versterken tussen de VNSG en de twee belangrijkste gebruikersgroepen binnen SUGEN in Europa, namelijk Frankrijk en Engeland (VK).

 
Thomas Saueressig - SAP Board

Uwe Grigoleit - Cloud ERP                                         Jana Richter - AI Strategy