delaware en GIB NL b.v. werken samen aan Smart Manufacturing

GIB NL | 17.12.2017  14.47 CET | Advertorial


Per heden gaan delaware en GIB NL b.v. samen werken aan een volledig geïntegreerde Smart Manufacturing omgeving. Zowel delaware als GIB NL b.v. zijn ambassadeur van Smart Industry, een platform om de toepassing van de explosieve groei in technologie voor nieuwe business kansen te stimuleren, en helpen hun klanten met de digitalisering van het operationele en het administratieve proces.


Met deze samenwerking verbreed delaware haar portfolio met de SAP-softwareoplossingen van GIB NL b.v. Daarmee is delaware nog beter in staat om naast de digitale productieomgeving haar klanten ook te helpen met de koppeling naar logistieke optimalisatie binnen de bedrijfsvoering. De verbreding is een toevoeging op de huidige SAP-dienstverlening van delaware en verhoogd de toegevoegde waarde voor haar klanten.


De Nederlandse maakindustrie is sterk in het leveren van maatwerk, sterk gedreven door een specifieke klantvraag. Producten en diensten worden daardoor complexer, terwijl de time-to-market steeds korter wordt. In deze complexer wordende wereld heeft men te maken met grotere risico’s dan voorheen.


Delaware focust bij de toepassing van Smart Manufacturing in het leveren van inzicht in de complete waardeketen, zodat men betere en geïnformeerde beslissingen kan nemen. Daardoor wordt risico gereduceerd, gaan de kosten omlaag, de kwaliteit om hoog en wordt de time-to-market verkort.


Jan-Bernard Blaas, delaware:
“Beide partijen zijn sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse industrie met een focus op (inter)nationale ondernemingen in de discrete- en procesindustrie. Met de samenwerking verstevigen we elkaars netwerk en bieden we de Nederlandse industrie een end-to-end oplossing vanuit een loket. Wij verwachten erg veel van de nauwe samenwerking met elkaar om samen bij onze klanten de digitale transformatie te realiseren. “


Over delaware

delaware is een snelgroeiend, wereldwijd actief bedrijf dat geavanceerde oplossingen en diensten levert aan organisaties die streven naar een duurzaam en competitief voordeel. We begeleiden onze klanten door hun businesstransformatie en passen daarbij de ecosystemen toe van onze voornaamste businesspartners, SAP en Microsoft. Bovendien blijven we ook nadien onze klanten ondersteunen en garanderen hen op die wijze continuïteit en continue verbetering. Op alle vlakken passen wij ons eigen duurzaam businessmodel toe dat gericht is op de lange termijn. Onze toekomstige leiders maken trouwens al deel uit van ons team. Ze dragen bij aan het succes van onze klanten, door hen te helpen zich te onderscheiden van hun concurrenten en klaar te stomen voor morgen.


Over GIB NL

GIB NL b.v. is onderdeel van ifm electronic en in 2017 gestart in Nederland om SAP-oplossingen in combinatie met industriële automatisering te leveren aan de Nederlandse industrie. GIB NL heeft vanuit de Duitse moederbedrijven een rijke historie binnen de industrie en haar branche specifieke kennis van bedrijfsprocessen vertaald in een complete SAP-software suite.


Contact

Mark van Boxsel
Delaware Netherlands
Hambakenwetering 5
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
Tel.: +31 73 689 3537

E-Mail:
mark.vanboxsel@delaware.pro


Martijn Krot
GIB NL b.v.
Deventerweg 1g
3843 GA Harderwijk
Tel.: +31 (0) 341 438570
E-Mail:
martijn.krot@gib.world