Vooraankondiging collectieve inkoopactie SAP Learning Hub 2022


Vooraankondiging collectieve inkoopactie SAP Learning Hub 2022
Ook dit jaar bieden wij onze leden de succesvolle collectieve inkoopactie SAP Learning Hub aan. Leden krijgen voor een fractie van het normale tarief een jaar lang toegang tot de SAP Learning Hub, de online leeromgeving met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Het afgelopen jaar hebben 952 leden een licentie aangeschaft. 

SAP heeft de licentie Learning Hub vorig jaar standaard uitgebreid met 60 uur Live Access. Hierdoor kan de cursist het geleerde direct in de praktijk oefenen. Tijdens de collectieve inkoopactie 2022 kan er een keuze worden gemaakt tussen de aanschaf van enkel een licentie SAP Learning Hub óf een licentie SAP Learning Hub in combinatie met een cloud certificering. 

Op vrijdag 1 april a.s. ontvangen de leden van de VNSG de nieuwe aanbieding per mail (inclusief een registratielink). Vanaf dat moment is registreren voor de collectieve inkoopactie SAP Learning Hub 2022 mogelijk. Bij voldoende deelname (minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG) kan er gebruik worden gemaakt van de licentie vanaf 1 juli a.s. De prijs van de licentie SAP Learning Hub blijft gelijk aan de prijs van vorig jaar, t.w. € 840,--* per deelnemer (het reguliere tarief bedraagt € 2.760,-- per licentie). Met de aanschaf van slechts één licentie heb je het lidmaatschap 2022 van de VNSG volledig terugverdiend! Per organisatie kunnen er maximaal 30 licenties worden aangeschaft.

Overleg alvast binnen je organisatie of er bereidheid is tot deelname aan deze actie. De inschrijftermijn van het collectief loopt van vrijdag 1 april tot en met woensdag 1 juni 2022.  

* dit bedrag is exclusief € 25,-- administratiekosten per transactie