SAP Technical Academy Business Technology Platform gaat van start!

10 januari is de aftrap van SAP Technical Academy Business Technology Platform (BTP). Een uniek trainingsprogramma van zes weken waarmee je onder andere kennis opdoet over de belangrijkste componenten van het SAP Business Technology Platform. 

 

Iedere maandag komt er een nieuw onderwerp on-demand beschikbaar op het platform. Gedurende de week krijg je de kans om de content over dit onderwerp eigen te maken waarna je op donderdag tijdens de Q&A alle vragen over het onderwerp van die week kunt stellen. Je doet kennis op over de belangrijkste componenten van het SAP Business Technology Platform (BTP) en de bijbehorende core services. Ook leer je hoe je een E2E safety incident managementapplicatie bouwt. Leerdoelen van deze SAP Technical Academy zijn:

  • Architectuur van de Business Technology Platform services
  • Hands-on kennismaking met de benodigde services om een applicatie te bouwen
  • Je eindigt met een cloud-native applicatie, die je compleet zelf bouwt met de SAP Business Application Studio

Om de training te voltooien wordt een inspanning van 3 uur per week verwacht. De on-demand training is Engelstalig. Dit alles kunnen wij dankzij de samenwerking met SAP gratis aanbieden. Mis deze unieke kans dus niet en klik hier om je in te schrijven!