VNSG Focus op 10 juni 2020 geannuleerd
VNSG nieuws


Na de persconferentie van 21 april is het definitief dat VNSG Focus op 10 juni dit jaar helaas niet doorgaat. We keken enorm uit naar dit jaarevent maar ieders gezondheid en veiligheid is nu natuurlijk belangrijker. We volgen de richtlijnen van het RIVM voor onze activiteiten en zullen je informeren zodra er meer bekend is over events op locatie. Tot die tijd blijven we ons online programma uitbreiden. 

Online programma
We hebben hard gewerkt om ons online aanbod verder uit te breiden en werken hier nog steeds hard aan. Graag lichten wij de volgende activiteiten uit:

Themasessies EAM met Analytics onder de loep
De themamiddag van 14 mei a.s. kan helaas niet plaatsvinden. Daarom organiseren we vijf compacte, inspirerende en boeiende online sessies. We starten op 24 april met een kick-off waarin hier meer over wordt bekend gemaakt.
Lees meer

In vier stappen naar S/4HANA | SAP S/4HANA Movement Program Webinars
Het SAP S/4HANA Movement Program is door SAP opgesteld om klanten in vier stappen op een gestructureerde wijze te begeleiden naar hun nieuwste ERP-oplossing S/4HANA. In samenwerking met de Global Movement Office voor S/4HANA organiseert de VNSG de komende tijd vier webinars die elk een stap van de transitie naar S/4HANA uitdiept. De sessies worden gehost door dé SAP S/4HANA Move experts: Lucas Remmers en Bill Bowers.
Lees meer over de vier webinars in de update

Hands-on workshop online - Bouw je eigen chatbot
Steeds vaker krijg je op websites de optie om via een chatbot je vragen te stellen. Ben je nieuwsgierig hoe je er één zelf kunt maken? En wil je dit doen onder leiding van een van dé Nederlandse SAP AI-experts, Roxanne Arnts? Dat kan op 20 mei! Let op, er is slechts plek voor 30 deelnemers.
Lees meer

Contact ons over online ideeën! 
Mis jij nog iets? Of heb je een interessant idee om online kennis te delen en/of leden met elkaar te verbinden? Of kunnen we je ergens bij helpen? Laat het ons dan vooral weten door deze e-mail te beantwoorden. Zoals je weet VNSG: Verbindt. Versterkt. maar niet zonder jou!