SAP Nederland Blogs

nieuwsbrief-voorbeeldbanner-zonder-tekst.jpg

RLNB News Update, mei 2018

Het is bijna zover, het jaarlijkse sportieve SAP-Partner en Klant event, Run Like Never Before 2018 gaat op vrijdag 1 juni plaatsvinden! Er hebben zich inmiddels 25 teams definitief geregistreerd, er wordt hard getraind en er zijn al mooie aantallen vrije donaties gedaan. Ook Richard zelf moedigt jullie aan, bekijk de video hier!

Maar…we streven uiteraard naar minimaal een verdubbeling van het aantal teams om met zijn allen wederom een geweldig event neer te kunnen zetten. Een event waarmee we samen ons netwerk versterken en het talent van onze toekomst steunen. Het belooft weer een fantastische middag te worden, met de vibe die we gewend zijn en met muzikale opvolging vanuit de Foundation!

Dus…. als je je nog niet hebt geregistreerd, individueel of met een al gevormd team, twijfel dan niet en klik op deze link. Vrije donaties via deze link zijn uiteraard ook meer dan welkom! 

Lees meer

voorbeeld-twee-koloms-afbeelding-2.jpg

De Brassband van Angelo Limon “The Legends’ is er bij!

Angelo Limon is de oprichter van de band “The Legends”en daarnaast al vele jaren betrokken bij het werk van de Krajicek Foundation. Hij deed zijn ruime ervaring op als sportleider op drie Rotterdamse Krajicek Playgrounds als assistent regiocoördinator.

Tegenwoordig werkt hij met moeilijk opvoedbare kinderen in de gemeente Leidschendam en is daardoor ook vaak te vinden op de Krajicek Playground aldaar. Niet alleen door sport, maar ook door muziek verbindt Angelo de jongeren. Met zijn brassband brengt hij jongeren muzikale discipline en vaardigheden bij. Zijn Arubaanse roots klinken door alle optredens en hij weet met zijn band als geen ander sfeer te maken. “The Legends” is erbij tijdens RLNB 2018!

voorbeeld-twee-koloms-afbeelding.jpg

Meet SAP Scholarshipper – Angelo Constancia

Angelo is 26 jaar en opgegroeid in een gezin met 6 kinderen in Zoetermeer. Thuis hadden ze het niet breed en Angelo bracht een groot deel van zijn jeugd voetballend op straat door. Totdat hij Jeroen ontmoette, die een buurthuis opzette waar kinderen uit de buurt konden sporten en spelen. Angelo’s gezicht gaat stralen als hij het erover heeft: “Dat was echt een hele mooie tijd.” Het was voor hem ook de trigger om zelf wat terug te gaan doen voor de buurt. Hij heeft zich daarom aangemeld voor het Krajicek Scholarship programma.

Inmiddels is hij tweedejaars student Media Applicatie Ontwikkelaar. Hij krijgt energie van het schrijven van websites en zijn droom is om een groots developer te worden. Hij is trots dat hij gekoppeld is aan SAP en zal er daarom op 1 juni ook bij zijn om jullie allemaal aan te moedigen! Bekijk
hier de video.

Spread the word via social! #RLNB18

Klanten,Partners en SAP'ers vergeet niet van je te laten horen op je social media channels! Op 1 juni, maar vooral ook daarvoor, zien we graag jullie enthousiasme terug! Gebruik hashtag #RLNB18 zodat we jullie op de voet kunnen volgen.

SAP Nederland B.V.

Amerikastraat 10 's-Hertogenbosch Noord Brabant 5232 BE

Preferences | Unsubscribe