RISE with SAP: uitbreiding dienstenpakket voor cloud transformatie

SAP nieuws


Met deze aankondiging maakt SAP  duidelijk dat het zich bewust is van deze complexiteit en van de uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd. Door het RISE with SAP-aanbod uit te breiden met financiële incentives en ondersteuning, geeft SAP verdere invulling aan het actief ondersteunen van klanten op hun reis naar de cloud en daardoor te vereenvoudigen. 

De VNSG is een actieve community van leden die allen een eigen SAP reis maken. Leden die voor een cloudtransitie kiezen en ook leden die er (vooralsnog) voor kiezen om hun SAP-oplossingen on-premise te houden. Voor allen vraagt de VNSG optimale ondersteuning van SAP in ieders specifieke situatie.

Voor onze leden die gekozen hebben voor een cloudtransitie op basis van RISE with SAP is een belangrijk doel van de VNSG dat SAP de ondersteuning in deze transitie van klanten verder blijft verbeteren en uitbreiden. Hierin moet rekening gehouden worden met de  complexe eisen en uitdagingen van onze leden die besluiten voor een transformatieproces naar de cloud.

Wij waarderen dit initiatief en de bereidheid die SAP toont en als VNSG blijven wij ernaar streven dat al onze leden volledig kunnen blijven profiteren van de uitgebreide mogelijkheden en innovaties van SAP zowel binnen als buiten de RISE propositie.


 
We zijn benieuwd naar reacties vanuit onze ledenorganisaties. Heb je feedback? Zet deze op e-mail naar info@vnsg.nl o.v.v. Feedback SAP dienstenpakket voor cloudtransformatie
 

  • Ter verdieping: blog post by Eric van Rossum, SAP Chief Marketing and Solutions Officer for Cloud ERP LINK