Ook via de VNSG vacaturebank verbinden wij onze leden met elkaar

Nicole Veltman | 02.07.2018  09.27 CETBen je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan de nieuwste vacatures. Of ben je juist op zoek naar een nieuwe collega? Plaats dan zelf eens een vacature.


In de spotlight

Uitgelicht

Marketing Manager @ Every Angle
Are you the enthusiastic, energetic professional with an 'own it' mentality? And do you want to work in an international and ambitious team? We are looking for a marketing manager who can manage all marketing activities for the company and who is also responsible for developing the marketing strategy in line with the company objectives.

Bekijk vacature


Technisch applicatiebeheerder SAP @ Zuyderland Ziekenhuis
Ter aanvulling van de huidige teams is de RVE ICMT, afdeling Application Services, op zoek naar een Senior Specialist Applicaties, rol technisch applicatiebeheerder SAP. Het functiegebied Technisch Applicatie Beheer is verantwoordelijk voor het (mede)implementeren, operationeel houden en doeltreffend laten functioneren op onze infrastructuur van zowel diverse SAP modules (o.a. IS-H/Med, SRM, FiCo, SD, PM) als andere applicaties en alle vormen van interfacing hiertussen.

Bekijk vacature


SAP Fiori Ontwikkelaar in een dynamische omgeving @ Universiteit van Amsterdam dienst ICTS
ICTS is bezig om een flink aantal (personeels)processen over te zetten naar SAP Fiori. Voor het beheer en doorontwikkeling van deze in SAP Fiori gemaakt processen zoeken we naar een nieuwe collega. Je bent een ervaren SAP ontwikkelaar, die al ruime ervaring opgedaan heeft met SAP Fiori / SAPUI5 (HTML5, CSS, JavaScript en JQuery). Als SAP Fiori ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van software ontwikkelingsprojecten.

Bekijk vacature


SAP BI Consultant in een vernieuwende omgeving @ Universiteit van Amsterdam dienst ICTS
Binnen het team SAP applicatiebeheer is vanwege de groei van de werkzaamheden behoefte aan een breed inzetbare SAP BI consultant. Je hebt ruime ervaring met SAP Business Warehouse (BW on HANA), SAP Business Objects (BO) en aantoonbare ervaring binnen het
expertise gebied SAP Business Planning & Control.

Bekijk vacature


Medior SAP HR Business Consultant | BAM Infra Nederland
Ben jij de nieuwste SAP HR oplossingen als geen ander en weet je deze op pragmatische wijze toe te passen binnen een complexe omgeving? Vind je het leuk om te werken in een continu veranderende organisatie, die aan het begin staat van een digitale transformatie? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

Bekijk vacatureWil je het gehele aanbod zien of wil je meer informatie over het plaatsen van een vacature? Klik dan hier.