Inschrijving VNSG Focus Online geopend


De inschrijving voor VNSG Focus Online is geopend! Bekijk het programma en schrijf je kosteloos in voor een of meer van de vele interessante sessies. Dus wacht niet langer en verzeker jezelf hier van gratis deelname. Met de hulp van onze partners, en de enthousiaste inzet van diverse vertegenwoordigers uit de community die met ons mee hebben gedacht, hebben we het grootste gedeelte van het programma rond.

Dankzij het online format hebben we een unieke ‘line up’ van topsprekers van SAP: Thomas Saueressig (Executive Board Member), Jan Gilg, Sven Denecken, Tom Raftery, Gerrit Kazmaier en Steffen Schad. 

We organiseren ook diverse paneldiscussies. Zo gaan Rinse Tamsma, Managing Director van SAP Nederland, en Jan-Willem van der Meere, voorzitter van de VNSG, met elkaar in gesprek over de strategie van SAP en over wat er speelt binnen de SAP-community. Ook zullen er paneldiscussies met CIO’s en enterprise architecten zijn. 

Alle relevante thema’s als cloud, analytics, S/4HANA, integratie, het nieuwe werken en IT in de praktijk komen aan bod. Dankzij experts, gebruikersverhalen, discussies en thought leaders is er een mooie mix van sessies ontstaan, waarin de gebruiker centraal staat. 

Alle informatie en inschrijven kan via de website van VNSG Focus Online.