De decembereditie van het VNSG Magazine staat online!

Jan-Willem van der Meere, voorzitter VNSG
12.12.2017  22.32 CET | Digitale TransformatieHet VNSG magazine met dit keer als thema Digitale Transformatie. Een thema wat nauwelijks introductie nodig heeft. Want welk bedrijf is hier niet in een of andere vorm mee bezig.


Als je kijkt naar een definitie van Digitale Transformatie dan gaat het hierbij over zakelijke transformatie en de impact van (digitale) technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en zelfs maatschappij. Hiermee lijkt dit onderwerp triviaal en nauwelijks nog nieuws. Immers welk bedrijf ondergaat nu niet in meer of mindere mate een transformatie. Want stilstand is achteruitgang en zelfs dat is een transformatie zei het de “verkeerde” kant op.

Digitale technologie alleen is niet de oplossing. Bedrijven zullen ook moeten nadenken over wat hun visie, missie en ambitie is. Daarnaast zal er moeten worden gewerkt aan het voeden van een digitale cultuur en ook leiderschap om een en ander werkelijkheid te laten worden. Krijg in het nieuwe VNSG Magazine meer inzicht in de Digitale Transformaties waar onze leden mee bezig zijn.


Veel leesplezier!